Αβραντίνης κατά Βαρβιτσιώτη

Προσωπική αντιπαράθεση

19/09/2014 - 14:22

Πέρα από τη διοικητική προσφυγή που κατέθεσε η ΝΕΛ κατά της πρόσκλησης για απευθείας ανάθεση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Αβραντίνης, προχώρησε και στην κατάθεση ένστασης.

Πέρα από τη διοικητική προσφυγή που κατέθεσε η ΝΕΛ κατά της πρόσκλησης για απευθείας ανάθεση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Αβραντίνης, προχώρησε και στην κατάθεση ένστασης.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο κ. Αβραντίνης είναι έντονα χολωμένος με τις ενέργειες του υπουργού και με την ένσταση που κατέθεσε, θέλει να δείξει ότι είναι διατεθειμένος, ο ίδιος ως πρόσωπο, να τραβήξει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Ο κ. Αβραντίνης στην ένστασή του υποστηρίζει πως η πρόσκληση για απευθείας ανάθεση είναι με τέτοιον τρόπο διαμορφωμένη, που οδηγεί τους πλοιοκτήτες στο να επιλέξουν την περίπτωση Β, δηλαδή τη δρομολόγηση πλοίων στη γραμμή από Σάμο προς Καβάλα δύο φορές την εβδομάδα, διότι οικονομικά είναι πολύ πιο επωφελής.

Μάλιστα θεωρεί πως σκόπιμα πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος της πρώτης περίπτωσης, δηλαδή ένα δρομολόγιο από Σάμο και ένα από Μυτιλήνη ανά εβδομάδα, προχωρά στην αποδοχή προσφορών για τη δεύτερη περίπτωση.

«Αυτό είναι αντίθετο προς την καλώς νοούμενην εξυπηρέτησιν του δημοσίου συμφέροντος και παρέχει έκδηλον τον χαρακτήρα μιας μορφής χαριστικής προς τον επιχειρηματίαν, εις μικρότερη ή μεγαλύτερη κλίμακα, παραδόσεως της εκμεταλλεύσεως του συγκεκριμένου συγκοινωνιακού έργου, κερδοφόρου εξάπαντως. Και βεβαίως, αμέσως θα προσβάλω αυτήν στο ΣτΕ διά παράβασιν νόμου κ.λπ..

Η παράνομος και εξ ίσου περίεργος προσβαλλόμενη αυτή πρόσκλησις κ.λπ. επιβεβαιώνει πλήρως τις αμετάκλητες προθέσεις του Υπουργού που δεσμεύει το Δημόσιο έναντι της ΝΕΛ, όπως έχει αυτή επισημανθεί στην από 12/9/2014 επιστολή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ένσταση ο κ. Αβραντίνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey