Αντιπολεμική Συγκέντρωση - Συναυλία στην Πλατεία Σαπφούς από το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

Μήνυμα αλληλεγγύης στους λαούς που δοκιμάζονται Φωτογραφία : Το Βήμα

Μήνυμα αλληλεγγύης στους λαούς που δοκιμάζονται

02/10/2024 - 10:13

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο διοργανώνει αντιπολεμική συγκέντρωση-συναυλία την Παρασκευή, 11 Οκτώβρη στις 19:30 στην πλατεία Σαπφούς.

«Το κράτος - τρομοκράτης Ισραήλ κλιμακώνει την ανελέητη σφαγή σε βάρος των λαών της Μ. Ανατολής εξαπολύοντας χερσαία εισβολή και στο Λίβανο. 

Τον τελευταίο χρόνο πάνω από 41 χιλιάδες Παλαιστίνιοι, στην συντριπτική πλειοψηφία τους άμαχοι και γυναικόπαιδα έχουν χάσει τη ζωή τους από τις δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ.

Όλα αυτά, γίνονται με τη συναίνεση των ΗΠΑ -ΝΑΤΟ-ΕΕ που απευθύνουν, δήθεν, εκκλήσεις για αποκλιμάκωση ενώ στηρίζουν έμπρακτα το κράτος-δολοφόνο που υλοποιεί τα σχέδια τους στην περιοχή.

Συνένοχη είναι και η κυβέρνηση της ΝΔ, που εμπλέκει τη χώρα μας στον πόλεμο στέλνοντας φρεγάτες στην περιοχή.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα σωματεία και τους συλλόγους, όλο το λαό του νησιού να συμμετέχουν μαζικά στην αντιπολεμική συγκέντρωση-συναυλία, καταδικάζοντας τη γενοκτονία και την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτή! Να στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους λαούς που δοκιμάζονται!» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Παράλληλα καλείτε όποιος καλλιτέχνης ή σχήμα θέλει να συμμετέχει στη συναυλία, να επικοινωνήσει με το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στα τηλέφωνα: 2251028861 (πρωινές ώρες) και 6979375165-6982390383 (απογευματινές ώρες) έως την Τετάρτη 9 Οκτώβρη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey