Ακτοπλοΐα

Δε μειώνονται οι τιμές των εισιτηρίων

24/07/2013 - 15:15

Πάγωσε κάθε ελπίδα για πτώση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ξεκαθάρισε πως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει περιθώριο για μείωση των φόρων που βαρύνουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Πάγωσε κάθε ελπίδα για πτώση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ξεκαθάρισε πως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει περιθώριο για μείωση των φόρων που βαρύνουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί το αίτημα των ακτοπλοϊκών εταιρειών για μείωση ή κατάργηση φόρων που βαρύνουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ώστε να μπορέσουν να μειώσουν τις τιμές τους ή να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους τους.

Συνεπώς δεν πρόκειται να υπάρξει μείωση, παρ’ ότι ο υπουργός αναγνώρισε ότι οι τιμές είναι υψηλές. Παράλληλα αναγνώρισε πως το κόστος των καυσίμων τα τελευταία έξι χρόνια έχει υπερδιαπλασιαστεί, λέγοντας ότι από το 30% έφτασε στο 60% του συνολικού κόστους λειτουργίας των πλοίων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey