Έκκληση Αντωνέλλη για ενίσχυση με λάδι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παιδικών σταθμών

Μοιράζουν λάδι στους δικαιούχους

30/01/2014 - 15:41

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διανεμηθούν στους δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων 33.066 κιλά ελαιολάδου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διανεμηθούν στους δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων 33.066 κιλά ελαιολάδου, ενώ ήδη από χτες οι υπεύθυνοι του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου παραδίδουν στις κατά τόπους δημοτικές και τοπικές κοινότητες τις αντίστοιχες ποσότητες βάσει του αριθμού των δικαιούχων.

Η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού, Αναστασία Αντωνέλλη, σε δήλωσή της τόνισε ότι με την παράδοση και του ελαιολάδου ολοκληρώνεται η διανομή συνολικά 160.000 κιλών τροφίμων σε 5.999 οικογένειες και 12.323 άτομα.

Η κ. Αντωνέλλη απηύθυνε παράλληλα έκκληση προς τους ελαιοπαραγωγούς του νησιού οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος και δε χρειάζονται το ελαιόλαδο, να το δωρίσουν στον Οργανισμό προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες τους Κοινωνικού Παντοπωλείου και των παιδικών σταθμών.

Όσοι θέλουν να στηρίξουν με αυτό τον τρόπο το Κοινωνικό Παντοπωλείο και του παιδικούς σταθμούς, θα πρέπει να πάνε στα σημεία όπου γίνονται οι διανομές, να υπογράψουν για την παραλαβή του και στη συνέχεια να το παραδώσουν στις κατά τόπους δημοτικές και τοπικές ενότητες/κοινότητες, αναφέροντας ότι προορίζονται για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τους παιδικούς σταθμούς.

Η κ. Αντωνέλλη εκφράζει την πεποίθησή της ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι πέρυσι, όταν είχε απευθύνει ανάλογο κάλεσμα, μεγάλο μέρος της προβλεπόμενης δαπάνης των 5.500 ευρώ για την αγορά λαδιού για τους παιδικούς σταθμούς είχε καλυφθεί από την προσφορά των δημοτών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey