Κοινοβουλευτική ανάδειξη τοπικών θεμάτων απ’ τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Περιοδεία Κουίκ στη Λέσβο

04/09/2012 - 15:37

Για θέματα που απασχολούν τη Λέσβο, και ειδικότερα τις περιοχές Πλωμαρίου, Καλλονής, Σιγρίου, Ερεσού, Συκαμνιάς, Πέτρας, Μολύβου και Μανταμάδου, ενημερώθηκε στην τριήμερη περιοδεία του στο νησί και στις προαναφερόμενες περιοχές ο βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Για θέματα που απασχολούν τη Λέσβο, και ειδικότερα τις περιοχές Πλωμαρίου, Καλλονής, Σιγρίου, Ερεσού, Συκαμνιάς, Πέτρας, Μολύβου και Μανταμάδου, ενημερώθηκε στην τριήμερη περιοδεία του στο νησί και στις προαναφερόμενες περιοχές ο βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. Πολλά απ’ τα θέματα αυτά, όπως ανέφερε ο κ. Κουίκ, θα απασχολήσουν το κοινοβούλιο με ερωτήσεις-αναφορές που θα καταθέσει, ενώ ήδη ορισμένα ζητήματα έχουν φτάσει στη Βουλή απ’ τον κ. Κουίκ, που έχει και την ευθύνη του Νομού Λέσβου.

Έχοντας και τη βουλευτική εποπτεία της Λέσβου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο νησί ο κ. Κουίκ συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Νάσο Γιακαλή, το δήμαρχο Δημήτρη Βουνάτσο, με μέλη τού Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, όπως και με το προεδρείο του Φορέα Τουρισμού Μήθυμνας.

Σε όλη την περιοδεία και τις συναντήσεις, ήταν παρόντες στελέχη του Κινήματος, όπως ο γραμματέας Αιγαίου και Νήσων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πολιτευτής και τέως βουλευτής, Σπύρος Γαληνός, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Γιαννέλλης και ο πολιτευτής Γιώργος Κατζανός.

Στη συνάντηση με το δήμαρχο δόθηκε έμφαση στο θέμα του «Καλλικράτη», ενώ στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη μη συρρίκνωση των κρατικών υπηρεσιών στο νησί, τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών τού Φ.Π.Α. και την αίτηση του Δήμου προς την UNESCO για την επέκταση του γεωπάρκου σε ολόκληρο το νησί. Στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη, ο κ. Κουίκ ενημερώθηκε απ’ τον κ. Γιακαλή για την πορεία υλοποίησης των έργων στα νησιά, αλλά και για γενικότερα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey