Συνάντηση στο «Ηλιοτρόπιο»

Αίτημα για 24ωρη λειτουργία του αεροδρομίου

24/06/2014 - 15:09

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο», με αντικείμενο την τουριστική προβολή της Λέσβου.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο», με αντικείμενο την τουριστική προβολή της Λέσβου.

Η συνάντηση αυτή ήταν συνέχεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Μόλυβο την Παρασκευή για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και για την τουριστική προβολή.

Σε αυτή συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της Marketing Greece, Ιωσήφ Παρσαλής, ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του νησιού, Σπύρος Γαληνός, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόδωρος Βαλσαμίδης που εκπροσώπησε τη νέα περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου, και άλλοι.

Κατά τη διάρκειά της, ο κ. Παρσαλής τόνισε πως η συνεργασία για την τουριστική προβολή του νησιού θα ξεκινήσει μόλις συσταθεί η εταιρεία τουριστικής προβολής της Λέσβου.

Παράλληλα υπογραμμίστηκε πως είναι άμεση ανάγκη να εξασφαλιστεί η 24ωρη λειτουργία του αεροδρομίου της Μυτιλήνης. Χθες το απόγευμα, ο κ. Αντωνίου δήλωσε στο «Ε» πως υπάρχει θετικό κλίμα και είναι πολύ πιθανό σύντομα να λειτουργεί όλο το 24ωρο το αεροδρόμιο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey