Η Λήμνος στην Έκθεση Τουρισμού στη Σόφια

12/02/2013 - 15:26

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Holiday and Spa Expo», που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Φεβρουαρίου στο Inter Expo Center (IEC) της Σόφιας στη Βουλγαρία, συμμετέχει η «Λήμνος Τουριστική». Μαζί, και επαγγελματίες του τουρισμού από το νησί.

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Holiday and Spa Expo», που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Φεβρουαρίου στο Inter Expo Center (IEC) της Σόφιας στη Βουλγαρία, συμμετέχει η «Λήμνος Τουριστική». Μαζί, και επαγγελματίες του τουρισμού από το νησί.

Οι φορείς του νησιού στοχεύουν στη συγκεκριμένη αγορά, που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ενδιαφέρον για το νησί, ενώ μέσα στο πρόγραμμα της συμμετοχής στην Έκθεση είναι η συνάντηση με τουριστικούς πράκτορες της Βουλγαρίας. Από τη «Λήμνος Τουριστική» διοργανώνεται ειδική παρουσίαση του νησιού σε ξενοδοχείο της Σόφιας.

Στην τουριστική έκθεση στη Σόφια, η «Λήμνος Τουριστική» θα εκπροσωπηθεί από την αντιπρόεδρό της, Χρύσα Καραϊσκάκη, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και δημοτικό σύμβουλο Σαράντη Πανταζή, ενώ θα συμμετέχουν και ξενοδόχοι και τουριστικοί πράκτορες του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες επαφές και συναντήσεις είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της Έκθεσης «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε εκδηλωθεί και το ανάλογο ενδιαφέρον από πλευράς των τουριστικών πρακτόρων της Βουλγαρίας.

«Με την αφορμή της έκθεσης της “Philoxenia” κάναμε επαφές με πρακτορεία στη Βουλγαρία και πάμε προετοιμασμένοι ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε συνεργασίες και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες του νησιού μας. Προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό και έχουμε εργαστεί όλοι, τόσο ο δήμαρχος Αντώνης Χατζηδιαμαντής, όσο και οι αντιδήμαρχοι και τα μέλη τής “Λήμνος Τουριστική”, για να έχουμε μια καλή παρουσία στις τουριστικές εκθέσεις και ειδικότερα στη Βουλγαρία», τόνισε μιλώντας στο «Ε» η κ. Καραϊσκάκη.

Η Λήμνος θα συμμετέχει σε περίπτερο που έχει οργανώσει ο ΕΟΤ, ενώ η Έκθεση της Σόφιας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σ’ αυτή συμμετέχουν και πολλές γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία, η Σερβία, η Ρουμανία, η Αυστρία, τουριστικές αγορές απ’ όπου η Λήμνος διεκδικεί μερίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ένας μεγάλος αριθμός Βούλγαρων τουριστών επισκέπτονται το νησί και συγκεκριμένα την παραλία του Κέρους, για ναυταθλητισμό. Στην επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην περιοχή για τα θαλάσσια σπορ, συμμετέχει και ένας Βούλγαρος, ο οποίος έχει βοηθήσει πολύ στην προσέλευση συμπατριωτών του τουριστών στο νησί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey