Ειδικές άδειες αλιείας

01/08/2012 - 16:02

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση της ειδικής άδειας αλιείας μεγάλων πελαγικών ψαριών έτους 2013. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στο Τμήμα Αλιείας Λέσβου μέχρι τις 30 Αυγούστου 2012.

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση της ειδικής άδειας αλιείας μεγάλων πελαγικών ψαριών έτους 2013. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στο Τμήμα Αλιείας Λέσβου μέχρι τις 30 Αυγούστου 2012. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για έκδοση αδειών αλιείας ξιφία και μακρύπτερου τόνου, είναι:

- Συμπληρωμένη αίτηση με όλα τα στοιχεία

- Φωτοαντίγραφο άδειας αλιείας του σκάφους

- Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού Καταμέτρησης και Εγγράφου Εθνικότητας (ή αντίστοιχου εγγράφου για μικρότερα σκάφη) του σκάφους

- Υπεύθυνη δήλωση του πλοιοκτήτη ότι δεν ασκεί άλλο επάγγελμα εκτός της αλιείας. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι συνταξιούχος, θα πρέπει να αναφέρεται σαφώς ο φορέας συνταξιοδότησης και η απασχόληση βάσει της οποίας συνταξιοδοτήθηκε.

Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για έκδοση αδειών αλιείας κόκκινου τόνου (ΒFT), καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αλιείας στο τηλέφωνο 22510 46667 οι αλιείς της Λέσβου και στο τηλέφωνο 22543 51252 οι αλιείς της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey