Νεκρός ένας 87χρονος βγαίνοντας (κλασικά) παράνομα από το «Lidl»  Και σε άλλο τροχαίο τραυματίες τρεις πεζοί μετανάστες που τους παρέσυρε ΙΧ μέσα στο Σαββατοκύριακο

Κάντε κάτι στην Εθνική Μυτιλήνης - Παναγιούδας!

11/07/2017 - 13:26

 

Δεν πέρασε ούτε μήνας από το τελευταίο (από τα πάμπολλα) ατύχημα στο ύψος του «Lidl» στον Καρά Τεπέ και το Σάββατο το απόγευμα, ένα ακόμη ανέδειξε -με τον πιο τραγικό τρόπο- ότι η κατάσταση στην Εθνική Μυτιλήνης - Παναγιούδας έχει φτάσει στο απροχώρητο! Κι αυτό γιατί ο 87χρονος οδηγός που επιχείρησε να κάνει την… κλασική παρανομία όλων μας, για να εξέλθει του γνωστού σούπερ μάρκετ και να κατευθυνθεί προς Μυτιλήνη, βρήκε τον θάνατο μετά από την πλαγιομετωπική σύγκρουσή του με αυτοκίνητο 58χρονου, που κατευθυνόταν (κανονικά) προς την Παναγιούδα.

Το δυστύχημα αυτό εμείς ελπίζουμε να είναι το τελευταίο για να αποφασίσει η πολιτεία να πράξει τα δέοντα για έναν δρόμο που εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει αλλάξει εντελώς η χρήση του. Και από Εθνική οδό ταχείας κυκλοφορίας, αποτελεί πια πολυσύχναστο πέρασμα που απαιτεί η διέλευση από εκεί, κόμβους αλλά και φωτεινούς σηματοδότες!

 

Και ατύχημα

Το ότι η κατάσταση στο δρόμο του Καρά Τεπέ έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενισχύεται και από το ότι μία ημέρα μετά, την Κυριακή, ένας 28χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τρεις μετανάστες ηλικίας 19, 23 και 28 ετών αντίστοιχα, τραυματίζοντάς τους, ευτυχώς, ελαφρά. Και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα λειτουργήσουν οι φορείς για να διευθετήσουν τα νέα δεδομένα που ισχύουν επί και γύρω της οδού που φιλοξενεί δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ, δύο μεγάλα πρατήρια καυσίμων και φυσικά το πολυσύχναστο Κέντρο Φιλοξενίας του Καρά Τεπέ, από το οποίο εξέρχονται καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα και εκατοντάδες πεζοί πρόσφυγες και μετανάστες.  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey