Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον πρόεδρο Φαρκαδόνας, Βαγγέλη Κοταρέλα και την σύμβουλο Βάνα Γαλάνη

Φαρκαδόνα: Ένας χρόνος μετά τις πλημμύρες

05/09/2024 - 11:07

Ο πρόεδρος της Φαρκαδόνας, Βαγγέλης Κοταρέλας και η τοπική σύμβουλος του Κεραμιδίου,  Βάνα Γαλάνη, αποφάσισαν να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή τους και να ευαισθητοποιήσουν το κράτος για την ανάγκη αντιμετώπισή τους.

Με αφορμή τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας ακριβώς πριν από έναν χρόνο, δημιούργησαν ένα συγκλονιστικό βίντεο που αναδεικνύει τα όσα έζησαν και τον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι κάτοικοι της Φαρκαδόνας και του Κεραμιδίου.

Στο βίντεο αυτό, οι δύο νέοι αναφέρονται στην τραγωδία που έζησαν οι κάτοικοι της περιοχής λόγω των πλημμυρών και της αναγκαιότητας ανασυγκρότησης τους. Με συγκλονιστικές εικόνες και συγκινητικά λόγια, περιγράφουν τον ανείπωτο πόνο που ζουν οι πληγέντες και την ανάγκη για στήριξη από το κράτος και την κοινωνία.

Με αυτό το βήμα, ελπίζουν να προκαλέσουν την ανάγκη για δράση και να επιτύχουν την αναγνώριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή τους. Με την συνεργασία και την υποστήριξη της κοινωνίας, ελπίζουν να θωρακίσουν την περιοχή από μελλοντικές καταστροφές και να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους της περιοχής.

ΠΗΓΗ

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey