Για γέλια ή για κλάματα;

15/09/2024 - 16:00

Αν ήταν μόνο καλοκαιρινά φαινόμενα θα τα αποδίδαμε στην παρατεταμένη ζέστη, που εκτός των άλλων επιδρά και στο μυαλό. Εάν είναι μεμονωμένα θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι υπεύθυνοι στο νησί μας θα πάρουν τα κατάλληλα μέτρα να μην ξανασυμβούν, θα προστατέψουν τους θεσμούς και θα κόψουν το ...βήχα σε αυτούς που εξευτελίζουν σχολεία και εκκλησίες, στον τόπο μας. Εάν όχι, εάν είναι συνηθισμένα και δεν προκαλούν καμιά αντίδραση, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και έχει χαθεί κάθε μέτρο.  

Γινόμαστε πιο σαφείς. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα παρακάτω βιντεάκια. Το ένα, έχει τραβηχτεί με το κινητό από μαθητή προφανώς, και δείχνει την αυλή, ενός σχολείου, όπου ο Διευθυντής/Διευθύντρια παρακαλά τους ελάχιστους παρευρισκόμενους μαθητές να έρθει κάποιος/ κάποια για προσευχή και όταν όλοι αρνούνται κάνει ο ίδιος/ ίδια την προσευχή μέσα σε οχλοβοή, «ζήτω» και χειροκροτήματα. Σκηνή από ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» εν έτει 2024. Χαβαλές και απρέπειες με συμμετοχή αυτών που έχουν την ευθύνη διοίκησης του σχολείου. 

Το δεύτερο βιντεο είναι τραβηγμένο μέσα σε εκκλησία του τόπου μας, την ώρα που γίνεται το ιερό μυστήριο του γάμου και ζουμάρει σε ένα σκυλάκι, «ντυμένο παρανυμφάκι», το οποίο το κρατούν στα χέρια στενοί συγγενείς, στην πρώτη γραμμή δίπλα στους νεόνυμφους, στους κουμπάρους και στους ιερείς. Πραγματικές γελοιότητες. 

Α.Ω 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey