Εξοφλούνται ληξιπρόθεσμες οφειλές και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Περιμένει 930.000 ευρώ

21/03/2013 - 14:24

Μερικές χιλιάδες λιγότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ αναμένεται να πάρει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να προχωρήσει στην εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μερικές χιλιάδες λιγότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ αναμένεται να πάρει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να προχωρήσει στην εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών το αμέσως επόμενο διάστημα. Η Περιφέρεια, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλε τον προηγούμενο Μάιο η αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικού, είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τρίτους ύψους περίπου 1,45 εκατ. ευρώ. Το ύψος τους το Σεπτέμβριο του 2012 διαμορφώθηκε στα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ βάσει λίστας που δημοσιοποιήθηκε απ’ το Υπουργείο Εσωτερικών, θα ενισχυθεί με 937.665 ευρώ για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών της.

Η επιχορήγηση προς τις περιφέρειες, που αγγίζει τα 59 εκατ. ευρώ συνολικά, έρχεται μετά τις εγκρίσεις για δήμους σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της τακτοποίησης των οφειλών της αυτοδιοίκησης που δημιουργήθηκαν έως και το τέλος Σεπτεμβρίου τού 2012.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey