Καλλονή

Όλα δείχνουν Θεοδωρίδη!

05/06/2015 - 21:45

Μπορεί ο Βαγγέλης Βλάχος να παραμένει μέχρι που να φύγει από την Καλλονή, όμως η προπονητολογία των τελευταίων ημερών δίνει και παίρνει για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Μπορεί το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να έκανε την εμφάνισή του στον αθλητικό τύπο, όμως η περίπτωση του Θαλή Θεοδωρίδη κερδίζει κάθε μέρα που περνά πόντους στην κούρσα της διαδοχής. 

Μπορεί ο Βαγγέλης Βλάχος να παραμένει μέχρι που να φύγει από την Καλλονή, όμως η προπονητολογία των τελευταίων ημερών δίνει και παίρνει για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Μπορεί το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να έκανε την εμφάνισή του στον αθλητικό τύπο, όμως η περίπτωση του Θαλή Θεοδωρίδη κερδίζει κάθε μέρα που περνά πόντους στην κούρσα της διαδοχής.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Ματζουράκη και Βλάχου ενδέχεται να λάβει το χρίσμα -αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο- και, αν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή των δεδομένων, τότε αυτός θα καθοδηγήσει την Καλλονή στην επόμενη σεζόν. Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να λυθεί η συνεργασία με το Βαγγέλη Βλάχο, κάτι το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ανανεώσεις συμβολαίων θα υπάρξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού το θέμα αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα. Έτσι, κάποιοι παίκτες θα έχουν συνομιλίες με τον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη πάνω στο θέμα αυτό.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα τέσσερις παίκτες, οι οποίοι τη σεζόν που πέρασε πρόσφεραν τα μέγιστα στην παραμονή της Καλλονής (Χόγκ, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Χουάνμα), έχουν συμφωνήσει να παίξουν και τη νέα χρονιά, γεγονός που ενισχύει την ομάδα και, με την προσθήκη και άλλων στις γραμμές, η Καλλονή τη νέα χρονιά σίγουρα θα δείξει άλλο αγωνιστικό πρόσωπο. 

 

Συνεργασία με την ΠΑΧ!

Καλλονή και Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν μια όμορφη συνεργασία με πολλά οφέλη. Προχθές επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών σε ό,τι αφορά τις υποδομές και την καλύτερη «αξιοποίηση» Χιωτών ποδοσφαιριστών, τους οποίους η Καλλονή έχει εντάξει στο δυναμικό της παίζοντας στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ.

Αντιπροσωπεία της Καλλονής, αποτελούμενη από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Προκόπη Καρτάλη και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Δημήτρη Γαβαλά, συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της ΠΑΧ και συμφώνησε να συνεργαστούν σε επίπεδο υποδομών.

Οι δύο άνδρες της Καλλονής συμφώνησαν στο να δημιουργηθεί ένα διανησιωτικό δίκτυο σχολών που θα τελεί υπό την ομπρέλα της Καλλονής και που ως γνώμονα θα έχει, όπως τονίζεται και σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ της Λέσβου, την εξέλιξη του ποδοσφαιρικού Αιγαίου και την προσέλκυση περισσότερων παιδιών στο χώρο αυτό.

Από τη μεριά τους οι υπεύθυνοι της ΠΑΧ Νίκος Τσακός, Παναγιώτης Μαυράκης και Νίκος Κλαδιάς έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη που είχε η συνάντηση αυτή και έδειξαν αισιόδοξοι για το μέλλον.

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της Καλλονής Νίκος Μιχαλάκης, σε επικοινωνία που είχε με τους Χιώτες παράγοντες και προπονητές, πέτυχε μια πρώτη ταύτιση απόψεων για την ποδοσφαιρική ανάπτυξη των νησιών και ειδικότερα για τη νέα αυτή συνεργασία η οποία ξεκινά άμεσα. Να σημειωθεί ότι το νησί της μαστίχας έχει παραχωρήσει ποδοσφαιριστές στα τμήματα υποδομής της Καλλονής, όπως τους Ξύδα, Τριανταφύλλου, Κρητικό, Μπαστιάνο, Γκιάλη, παιδιά που προέρχονται από την ΠΑΧ και μελλοντικά θα βγουν και άλλα νέα ταλέντα. 

«Αυτή ήταν η αφορμή να προχωρήσουμε με την Ακαδημία αυτή σε μια πιο στενή συνεργασία, με στόχο να μπορέσουμε να φέρουμε στην ομάδα και άλλα παιδιά από τη Χίο.

Θεωρώ ότι αναγνωρίστηκε από εμάς η δουλειά που κάνει η ΠΑΧ στις υποδομές και αυτό μας ώθησε να προχωρήσουμε σε αυτήν τη συνεργασία σε ένα καλύτερο επίπεδο, που θα μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε την εξέλιξη των παιδιών και εδώ στη Χίο και στη Μυτιλήνη» δήλωσε ο Δημήτρης Γαβαλάς και συμπλήρωσε.

Νομίζω ότι αυτή η νέα συνεργασία της Καλλονής με την ΠΑΧ θα έχει σημαντικές προοπτικές, ώστε και άλλα παιδιά από τη Χίο να μπορέσουνε να μεταπηδήσουν στην ομάδα μας και να στελεχώσουν τις αναπτυξιακές μας ομάδες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey