Η «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Βοστάνειο και Λήμνο

13/05/2014 - 17:59

Πολυμελές κλιμάκιο με υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και το Δήμο Λέσβου, με επικεφαλής τη Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχο Λέσβου, και τη Βάσω Αντώνα, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη, περιόδευσε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου έγινε συζήτηση με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, αλλά και με τους διοικητικούς υπαλλήλους για το επίμαχο θέμα της αξιολόγησης.

Πολυμελές κλιμάκιο με υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και το Δήμο Λέσβου, με επικεφαλής τη Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχο Λέσβου, και τη Βάσω Αντώνα, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη, περιόδευσε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου έγινε συζήτηση με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, αλλά και με τους διοικητικούς υπαλλήλους για το επίμαχο θέμα της αξιολόγησης. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Στρατής Κόρακας περιόδευσε σε δημόσιες υπηρεσίες της Μύρινας (Επαρχείο, Πολεοδομία, ΔΕΗ) και στην αγορά της πόλης.

«Απέναντι στην πολιτική που εξαθλιώνει το λαό, που υποβαθμίζει δραματικά και εμπορευματοποιεί την Υγεία, η “Λαϊκή Συσπείρωση” καλεί τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης να προβληματιστούν για τις πραγματικές αιτίες της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση στην Υγεία υπέρ των αναγκών της κερδοφορίας του κεφαλαίου που είναι γραμμένη εδώ και χρόνια στις Λευκές Βίβλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η λύση βρίσκεται σε ένα κοινό μέτωπο πάλης των εργαζόμενων, όχι μόνο στην Υγεία, που να διεκδικεί να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες των νοσοκομείων σε εξοπλισμό και προσωπικό, αλλά και να παλεύει για μια αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλον το λαό, με κρατική χρηματοδότηση και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης».

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσαν τους πολίτες να προβληματιστούν πολύ σοβαρά εν όψει των ευρωεκλογών και των τοπικών εκλογών.

Αφού άσκησαν δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις του για την Ε.Ε., επεσήμαναν: «Η ψήφος στο Κ.Κ.Ε. στις ευρωεκλογές και στη “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Λέσβου και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, είναι η μόνη που μεταφέρει ένα ξεκάθαρο μήνυμα αντίδρασης στην πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε..

Αυτή την ψήφο πρέπει να επιλέξουν και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο που ζουν από πρώτο χέρι τις συνέπειες αυτής της πολιτικής».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey