Αύριο στις 8:00 το βράδυ η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού

Συνεχείς περιοδείες του Σπύρου Γαληνού

13/05/2014 - 16:15

Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Μόνο για τη Λέσβο», στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης, όπως δήλωσε στο «Ε» ο επικεφαλής του, Σπύρος Γαληνός.

Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Μόνο για τη Λέσβο», στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης, όπως δήλωσε στο «Ε» ο επικεφαλής του, Σπύρος Γαληνός.

Παράλληλα, αυτές τις μέρες κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα, καθώς είναι συνεχείς οι περιοδείες και οι συναντήσεις του υποψήφιου δημάρχου Λέσβου και των στελεχών της παράταξης.

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής ο κ. Γαληνός επισκέφθηκε το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης και είχε συνάντηση με τους εργαζομένους του.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον υποψήφιο δήμαρχο για τα μείζονα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, όπως είναι η πώληση του αεροδρομίου σε ιδιώτες, αλλά και για τα άλλα προβλήματα του αεροδρομίου, όπως είναι η κακή κατάσταση των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Το ίδιο βράδυ, ο κ. Γαληνός επισκέφθηκε τα χωριά του πρώην Δήμου Ευεργέτουλα συνοδευόμενος από τους υποψηφίους των κοινοτήτων της περιοχής, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παιδιά νέα.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με ομιλία του υποψήφιου δημάρχου στο Κάτω Τρίτος, όπου αναφέρθηκε στην αναγέννηση των χωριών μέσω του προγράμματος που έχει καταρτιστεί, κύριος γνώμονας του οποίου είναι η ενδυνάμωση του ρόλου που θα διαδραματίσουν τα συμβούλια των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων στο νέο μοντέλο διοίκησης που θα εφαρμοστεί την επόμενη πενταετία.

Το Σάββατο 10 Μαΐου ο κ. Γαληνός και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν τη Συκαμνιά, το Λεπέτυμνο και την Άργενο. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Μόλυβο, όπου μίλησε στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.

Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης
Παράλληλα, το πρωί του Σαββάτου ο συνδυασμός «Μόνο για τη Λέσβο» είχε συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης.

Τα θέματα που συζήτησαν, ήταν το παραεμπόριο, η καθαριότητα στην αγορά και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης, η βελτίωση του κυκλοφοριακού, η εύρυθμη λειτουργία της Ερμού ως Ιστορικού Κέντρου, η ανάγκη σωστής χωροθέτησης εμπορικών δραστηριοτήτων (κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος) και η ανακύκλωση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η πρόεδρος, Μάρω Βερβενιώτου, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός του ότι δεν καλούνται να καταθέσουν τις απόψεις τους στις επιτροπές τής εκάστοτε δημοτικής αρχής, οι οποίες λαμβάνουν αποφάσεις ερήμην του εμπορικού κόσμου για διάφορα θέματα που σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με τη λειτουργία των εμπορικών δραστηριοτήτων, με αρνητικά πολλές φορές αποτελέσματα.

Τονίστηκε, ακόμη, η ανάγκη στενής συνεργασίας ανάμεσα σε όλους τους φορείς που σχετίζονται με την ανάπτυξη του τόπου. Στον κ. Γαληνό παραδόθηκε έγγραφο με αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων, αλλά και των προτάσεων του Εμπορικού Συλλόγου, για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

Στην ενημερωτική αυτή συνάντηση, από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης συμμετείχαν η πρόεδρός, Μάρω Βερβενιώτου, ο α΄ αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Παπαρίσβας, ο β΄ αντιπρόεδρος, Γιάννης Χατζημιχάλης, ο γενικός γραμματέας, Κίμων Καζάζης, και το μέλος τού Δ.Σ. Χαράλαμπος Αράπης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey