Αναδείχθηκαν οι αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

Ικανοποίηση από τη συμμετοχή

27/11/2012 - 16:28

Οι 25 αντιπρόσωποι από τη Λέσβο που θα πάρουν μέρος στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, αναδείχτηκαν κατά την τελευταία σχετική διαδικασία του κόμματος.

Οι 25 αντιπρόσωποι από τη Λέσβο που θα πάρουν μέρος στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, αναδείχτηκαν κατά την τελευταία σχετική διαδικασία του κόμματος.

Συγκεκριμένα αναδείχθηκαν οι: Στρατής Αθανασέλης, Βασιλική Ανδρεαδέλλη, Γιώργος Αντωνιάδης, Μαρία Γιαννίκου, Άννα Γουδέλλη, Γιάννης Ζερδελής, Παναγιώτης Κλαδίτης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Κουτσοβίλης, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Μαλλιαρός, Δημήτρης Μάντζαρης, Νίκος Μαραγκός, Ειρήνη Μιχαλέλλη, Γιώργος Πάλλης, Φωτεινή Παπανδρέου, Παναγιώτης Πιαντές, Ηρακλής Πιτσιλαδής, Γιώργος Σερντεδάκης, Βασίλης Τεντόμας, Θέμης Τσάκος, Μιχάλης Φωτιάδης, Άρης Χιωτέλλης, Νίκος Χρυσάφης, Παναγιώτης Ψαραδέλλης.

Από τους 25 αντιπροσώπους, οι τέσσερις συμμετέχουν στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη από θέσεως που κατέχουν. Πρόκειται για το Γιάννη Ζερδελή, ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, και τους Βασίλη Τεντόμα, Νίκο Χρυσάφη και Ηρακλή Πιτσιλαδή, ως μέλη της απερχόμενης Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής τού ΣΥΡΙΖΑ.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των αντιπροσώπων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή και στη Λέσβο στήθηκαν οκτώ κάλπες. «Ήταν το τελευταίο βήμα της τετράμηνης διαδικασίας συνεχών ανοικτών μαζικών συνελεύσεων, τόσο στη Μυτιλήνη, όσο και στα χωριά, όπου απλοί φίλοι και μέλη τού ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. κατέθεσαν την αγωνία, τις απόψεις, τον προβληματισμό και τις προτάσεις τους για τις επιπτώσεις της κρίσης και της μνημονιακής εποχής στην Ελλάδα και το νησί, όσο και την αισιοδοξία τους και για τη ζωτική ανάγκη ύπαρξης πολιτικής εξόδου από την κρίση, πολιτικής που μόνον μια κυβέρνηση της Αριστεράς, με την ενεργή υποστήριξη του ελληνικού λαού, μπορεί να πραγματοποιήσει», υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

Ο συντονιστής τού ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, Νίκος Χρυσάφης, χθες το απόγευμα αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, μας είπε: «Απροσδόκητα μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στις διαδικασίες τού ΣΥΡΙΖΑ, όπου κι αν στήθηκαν κάλπες στη Λέσβο. Το ίδιο ισχύει και για τις εγγραφές νέων μελών, οι οποίες ήταν πάρα πολλές όλη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και την Κυριακή. Αυτό είναι ένα μήνυμα του κόσμου προς την ηγεσία να επιταχύνει τις διαδικασίες ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα, η μαζική συμμετοχή του κόσμου ήταν μια μεγάλη ευθύνη και προς την ηγεσία και προς τα μέλη τού ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της κρίσης.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey