Διήμερο στη Λέσβο για τον Τέρενς Κουίκ, βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Βουλευτής και… Λέσβου

01/08/2012 - 16:10

Ο μοναδικός βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με απόφαση του προέδρου Πάνου Καμμένου μετά από εισήγηση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κώστα Μαρκόπουλου, ανέλαβε την ευθύνη της εκπροσώπησης πέντε εκλογικών περιφερειών της χώρας όπου το κίνημα δεν εξέλεξε εκπρόσωπό του για το κοινοβούλιο.

Ο μοναδικός βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με απόφαση του προέδρου Πάνου Καμμένου μετά από εισήγηση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κώστα Μαρκόπουλου, ανέλαβε την ευθύνη της εκπροσώπησης πέντε εκλογικών περιφερειών της χώρας όπου το κίνημα δεν εξέλεξε εκπρόσωπό του για το κοινοβούλιο. Έτσι, ο κ. Κουίκ ανέλαβε σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτευτές και τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών του κινήματος, να προωθεί εντός και εκτός Βουλής, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού του έργου, και όλα τα θέματα που θα αφορούν στις εκλογικές περιφέρειες Λέσβου, Χίου, Κεφαλονιάς, Κέρκυρας και Ζακύνθου.

Η αρχή της ενημέρωσής του για τα θέματα των περιφερειών αυτών ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από τη Λέσβο, όπου στο πλαίσιο επίσκεψής του είχε συνεργασία με το Σπύρο Γαληνό, με την ιδιότητα του τομεάρχη Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του κόμματος.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στη συνεργασία κατέγραψαν και ιεράρχησαν τα σημαντικότερα προβλήματα που πρέπει να προωθηθούν σε υπουργεία και Βουλή, όπως ο «Καλλικράτης», οι πύλες εισόδου, το ενεργειακό, η τουριστική αναβάθμιση, η γεωργία-κτηνοτροφία, το οδικό δίκτυο, τα τοπικά οικονομικά θέματα που επηρεάζονται ή άπτονται της Τουρκίας και άλλα.

Στον Ταξιάρχη
Στη συνέχεια, ο κ. Κουίκ επισκέφθηκε το ναό των Ταξιαρχών στο Μανταμάδο, όπου συζήτησε με τον πρωτοπρεσβύτερο του προσκυνήματος, π. Στρατή Δήσσο, θέματα που αφορούν στη διάσωση του ιστορικού και θρησκευτικού μνημείου του Αγίου Στεφάνου και την ανέγερση νέου σύγχρονου γηροκομείου, κυρίως με αυτοχρηματοδότηση από τα έσοδα του ναού.

Ακολούθησε επίσκεψη του βουλευτή στο Μόλυβο, όπου συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Μήθυμνας, Λευτέρη Βογιατζή, καθώς και με το συμβούλιο του Φορέα Τουρισμού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey