Στον Καιάδα η επιστολή των 10 του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για στήριξη σε Μουτζούρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει Χοχλάκα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

26/08/2023 - 18:17 Ενημερώθηκε 26/08/2023 - 18:19

Την στήριξη της Βάσως Χοχλάκα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου,ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε η παράταξη της «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας» πρόκειται για πολυσυλλεκτική παράταξη με αναφορά στον προοδευτικό χώρο και δυνάμεις της Αριστεράς και της Οικολογίας.

Η Βάσω Χοχλάκα έχει μακρά θητεία στην Αυτοδιοίκηση Α βαθμού. Εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος από το 2002 και είναι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Μυτιλήνης.

Στον Καιάδα η επιστολή των 10

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό με επιστολή τους 10 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου υποστήριζαν την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μουτζούρη. Ένας εξ αυτών που υπέγραφαν την επιστολή ήταν και ο κ. Κωνσταντίνος Αστυρακάκης το όνομα του οποίου αναφέρεται εντόνως στη λίστα των υποψηφίων του κ. Μουτζούρη. 

Μάλιστα η επιστολή αυτή προηγήθηκε παραίτησης δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Λέσβου, του συντονιστή κ. Καραβασίλη και του υπεύθυνου του Αγροτικού κ. Νικολάου. 

Την επιστολή αυτή υπέγραφαν οι Αναστασία Δαούση Β Γραμματέας Ν.Ε Λέσβου σ.σ. η κ. Δαούση είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος αλλά δεν υπογράφει με αυτήν της την ιδιότητα), Παναγιώτης Πιαντές Υπεύθυνος Οργανωτικού της Ν.Ε Λέσβου, Κωνσταντίνος Αστυρακάκης μέλος του συντονιστικού της Ν.Ε Λέσβου, Δημήτρης Ζαχαριάδης μέλος του συντονιστικού της Ν.Ε Λέσβου, Εύη Κακνή μέλος της Ν.Ε Λέσβου, Μάρω Φραγγεδάκη μέλος της Ν.Ε Λέσβου, Μίρνα Φαφουτέλλη μέλος της Ν.Ε Λέσβου, Στρατής Καβουρής μέλος της Ν.Ε Λέσβου, Ντίνα Ψυρούκη μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Μυτιλήνης, και Νίκη Ζαφειρίου μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey