Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στα τέλη του προσεχούς Ιανουαρίου πρόκειται να ολοκληρωθεί ο φορολογικός έλεγχος της ΝΕΛ από τη ΔΕΚ Αθηνών.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στα τέλη του προσεχούς Ιανουαρίου πρόκειται να ολοκληρωθεί ο φορολογικός έλεγχος της ΝΕΛ από τη ΔΕΚ Αθηνών. Η ολοκλήρωση του ελέγχου είναι βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε να επιστρέψει η μετοχή της ΝΕΛ στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου.
Ωστόσο, για να αυτό θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλες ενέργειες, ώστε η ΝΕΛ να επανακτήσει ένα μέρος από τη χαμένη αξιοπιστία της.
Το ευχάριστο είναι ότι στα τέλη του Ιανουαρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της νέας ηγεσίας της εταιρείας και, παράλληλα, τότε αναμένεται να γίνει και η γενική συνέλευση της ΝΕΛ. Στη συνέλευση αναμένεται να δημοσιοποιηθούν περισσότερα στοιχεία για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Ναυτιλιακής.