Συνάντηση Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά

Από την συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Από την συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτογραφία | Γραφείο Τύπου Δήμου Μυτιλήνης

Βελτίωση & ανάπτυξη αρδευτικών δικτύων στη Μυτιλήνη και αποζημιώσεις για καρπόπτωση

09/12/2022 - 11:00 Ενημερώθηκε 09/12/2022 - 16:37

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, υποδέχθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στο γραφείο του τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά, ο οποίος επισκέφθηκε τη Λέσβο για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Παραρτήματος Αιγαίου ΓΕΩΤ.Ε.Ε., Παναγιώτης Κατσαβέλλης, ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Ν.Δ., Ανδρέας Καρασαρίνης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κατσαβέλλης και Κώστας Κουνέλλης.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τον Υπουργό στη Λέσβο, συζήτησε μαζί του για όλα τα αγροτικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Μυτιλήνης, εκθέτοντάς του τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας αρμοδιότητας του κου Γεωργαντά στην περιοχή.

Ο Υπουργός συμφώνησε ότι θα πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις στα γεωργικά θέματα και υποσχέθηκε αρχικά ότι θα συμβάλει δραστικά για την βελτίωση και ανάπτυξη των αρδευτικών δικτύων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Μυτιλήνης. Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν σύντομα αποζημιώσεις των αγροτών από την καρπόπτωση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey