Δίκη της Χρυσής Αυγής

Κανένα ελαφρυντικό για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης

12/10/2020 - 10:46

Κανένα ελαφρυντικό για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής δεν αναγνώρισε το δικαστήριο. Κανένα ελαφρυντικό και στους περισσότερους από τους πρώην βουλευτές.

 Συγκεκριμένα:

 

  • Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στους 7 της Χρυσής Αυγής που αποτελούσαν το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής
  • Κανένα ελαφρυντικό για τους περισσότερους βουλευτές που έχουν κριθεί ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωσης
  • Κανένα ελαφρυντικό για τον Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και για όσους εμπλέκονται στη δολοφονία Φύσσα, στην επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους ψαράδες.
  • Ελαφρυντικά αναγνωριστήκαν σε όσους είχαν μικρή συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής
  • Ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν στους πρώην βουλευτές της ΧΑ Μπούκουρα, Αλεξόπουλο Αρβανίτη και Μίχο.

Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο έχει διακόψει για μισή ώρα καθώς ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός, ο οποίος δεν είχε παραβρεθεί σε άλλες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, εμφανίστηκε σήμερα λέγοντας ότι το δικαστήριο είναι «προκατειλημμένο εναντίον μας». Η Πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε τι εννοεί προκατειλημμένο και αν εκπροσωπεί κάποιον άλλον εκτός από τον εαυτό του. Στη συνέχεια ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης του δικαστηρίου. Το δικαστήριο διέκοψε για μισή ώρα, δεν είναι γνωστό τι μπορεί να σημαίνει ένα τέτοιο αίτημα στο κλείσιμο της διαδικασίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey