Καλεί σε σύσκεψη την Τρίτη

23/10/2013 - 13:48

Πλατιά σύσκεψη των φορέων του Βορείου Αιγαίου καλεί η Περιφέρεια για τα προβλήματα στις συγκοινωνίες των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Πλατιά σύσκεψη των φορέων του Βορείου Αιγαίου καλεί η Περιφέρεια για τα προβλήματα στις συγκοινωνίες των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της αποδρομολόγησης του «Blue Star Patmos», που αφήνει τη Λέσβο και τη Χίο με τρεις συνδέσεις την εβδομάδα με τον Πειραιά.

Ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουν και η Σάμος και η Ικαρία, που επίσης συνδέονται τρεις φορές την εβδομάδα με τον Πειραιά. Στη γραμμή αυτή είναι δρομολογημένο το «Μυτιλήνη». Ταυτόχρονα, γνωστά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λήμνος και όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στις συνδέσεις τους με τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα έχει τίτλο «Υποβάθμιση συγκοινωνιών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου».

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές, οι δήμαρχοι, οι πρόεδροι των επιμελητηρίων και των λιμενικών ταμείων του Βορείου Αιγαίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων, των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και των Ενώσεων Ξενοδόχων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey