Δραστηριότητα του Ερυθρού Σταυρού στη Λήμνο

18/06/2013 - 18:28

Στη συγκέντρωση τροφίμων προχώρησαν οι φίλαθλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού στη Λήμνο, τα οποία και στη συνέχεια τα προσέφεραν στο Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στη συγκέντρωση τροφίμων προχώρησαν οι φίλαθλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού στη Λήμνο, τα οποία και στη συνέχεια τα προσέφεραν στο Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στην συνάντηση που είχαν μαζί τους κατά την παράδοση των τροφίμων, οι εθελόντριες του τμήματος ευχαρίστησαν τους φίλους του Παναθηναϊκού για την προσπάθεια τους αυτή, ενώ ο πρόεδρος του τμήματος, Θόδωρος Μπαβέας, τόνισε ότι «οι νεαροί μας φίλαθλοι μάς απέδειξαν πόσο ευαισθητοποιημένα άτομα είναι και μάλιστα προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν εθελοντικά και σε άλλες δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού».                 

Να σημειωθεί ότι οι δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου συνεχίστηκαν, με επίσκεψη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και εθελοντριών στα τρία Δημοτικά Σχολεία της Μύρινας, όπου ευχαρίστησαν τους δασκάλους και ιδιαίτερα τους μικρούς μαθητές, που τόσο τις γιορτές των Χριστουγέννων όσο και του Πάσχα, με τις προτροπές των γονέων τους αλλά και των δασκάλων τους, έβαζαν τρόφιμα στα «Καλάθια Αγάπης» που είχαν τοποθετηθεί σε χώρο του σχολείου.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για την σίτιση, ένδυση και παροχή φαρμάκων από το Κοινωνικό Φαρμακείο και γενικά την περίθαλψη των παράνομων μεταναστών που φθάνουν στο νησί εδώ και οκτώ μήνες. Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίστηκε και η πραγματοποίηση εκδήλωσης σε παραλιακό κέντρο της Μύρινας, στις 10 Ιουλίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ανθρωπιστικού και κοινωνικού έργου του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey