Νεκρός 30χρονος και δύο ακόμη σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες σε τροχαίο ατύχημα στα Θέρμα

Ματωμένη Δευτέρα…

24/03/2015 - 14:25

Ένας 30χρονος νεκρός και δύο νέες γυναίκες σοβαρά τραυματισμένες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες Δευτέρα το πρωί στο 6ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Μυτιλήνης - Καλλονής.

Ένας 30χρονος νεκρός και δύο νέες γυναίκες σοβαρά τραυματισμένες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες Δευτέρα το πρωί στο 6ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Μυτιλήνης - Καλλονής.

Το όχημα που κατευθυνόταν προς Καλλονή εξετράπη της πορείας του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο σημείο ακριβώς έξω από το Ξενοδοχείο «Μυτιλάνα». Μετά από μία πραγματικά ανεξέλεγκτη πορεία το όχημα προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού με το πίσω μέρος του.

Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων χρειάστηκε να παρέμβει ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο 30χρονος Μιχάλης Κουλιουμπής που καθόταν στο πίσω κάθισμα έχασε
τη ζωή του και η μία εκ των δύο γυναικών υπέστη κατάγματα στη σπονδυλική της στήλη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών. Η δεύτερη συνεπιβάτης είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένη στη σπονδυλική στήλη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά.

«Αντίο…»
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Παπάδου για το χαμό του νέου άντρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Χθες, μετά το άκουσμα του θανάτου του, η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του άτυχου Κουλιουμπή γέμισε με μηνύματα φίλων του.  «Αντίο Μιχάλη, καλό σου ταξίδι φίλε» ήταν τα λόγια των φίλων του άτυχου νέου.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια περιγράφοντας έναν άνθρωπο γεμάτο ζωντάνια, με αρκετούς φίλους και όρεξη για ζωή. Ήταν άνθρωπος του μεροκάματου και έβρισκε απασχόληση κυρίως σε οικοδομές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό είχε βρει κάποια σταθερή δουλειά.

Το δυστύχημα
Η ώρα ήταν λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν το σπορ αυτοκίνητο μάρκας OPEL κατευθυνόταν από τη Μυτιλήνη προς τη Γέρα. Μέσα σε αυτό επέβαιναν οι τέσσερις νέοι άνθρωποι σύμφωνα τουλάχιστον με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος οδηγός, ο 30χρονος Μιχάλης Κουλιουμπής και οι δυο αδελφές, παιδιά πολυμελούς οικογένειας (με εννέα παιδιά), 22 και 24 χρόνων. Φήμες που κυκλοφόρησαν χθες στη Γέρα και αφορούσαν την ύπαρξη ενός ακόμη ατόμου μέσα στο αυτοκίνητο δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ανεπιβεβαίωτες είναι και οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι τέσσερις νέοι επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.

Ο 24χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στη στροφή στο ύψος του Ξενοδοχείου «Μυτιλάνα» στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης - Καλλονής. Το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται πως είναι μία από τις γνωστές καρμανιόλες των δρόμων του νησιού και η βροχή που επικρατούσε εκείνη την ώρα φαίνεται πως έκανε το πέρασμα από εκεί ακόμα πιο επικίνδυνο.


Την ώρα που μεταφέρεται το αυτοκίνητο του χθεσινού πρωινού θανατηφόρου ατυχήματος

Το αυτοκίνητο μπαίνοντας στη στροφή δεν μπόρεσε να τεθεί υπό έλεγχο, ανατράπηκε και με το πίσω του μέρος του έπεσε πάνω σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η κολόνα μπήκε στο αμάξωμα ακριβώς στο ύψος που βρίσκονταν τα κεφάλια των δύο πίσω επιβατών. Στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο άτυχος Μιχάλης Κουλιουμπής και μία εκ των δύο γυναικών. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο μετατράπηκε κυριολεκτικά σε μία άμορφη μάζα.

Από θαύμα γλύτωσε κυριολεκτικά ο οδηγός του μοιραίου οχήματος που δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, φορούσε ζώνη ασφαλείας και ο αερόσακος συνετέλεσε στο να βγει από το όχημα σώος.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές το αυτοκίνητο δεν είναι ιδιοκτησίας του οδηγού, ούτε κανενός εκ των επιβαινόντων.

Η προανάκριση που διενεργεί η τροχαία θα δείξει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Αμέσως μετά το ατύχημα ο οδηγός υποβλήθηκε σε αιματολογική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του είναι εντός των επιτρεπτών ορίων ή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τα αποτελέσματα θα σταλούν από το ειδικό εργαστήριο της Ελληνικής Αστυνομίας τις επόμενες ημέρες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey