Ακρωτηριασμός κτηνοτρόφου από τρακτέρ στη Λήμνο

25/09/2013 - 14:23

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 55χρονος κτηνοτρόφος από τα Τσιμάνδρια της Λήμνου. Αποτέλεσμα, να χάσει το ένα του πόδι.

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 55χρονος κτηνοτρόφος από τα Τσιμάνδρια της Λήμνου. Αποτέλεσμα, να χάσει το ένα του πόδι.

Το ατύχημα παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στον άτυχο κτηνοτρόφο, ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λήμνου, όπου κρίθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του και αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Αμέσως ξεκίνησε η επικοινωνία με νοσοκομεία της πρωτεύουσας, για να βρεθεί το κατάλληλο να αντιμετωπίσει το σοβαρό αυτό περιστατικό, καθώς ο άτυχος κτηνοτρόφος χρειαζόταν δύο συγκεκριμένες ειδικότητες γιατρών, ενός ορθοπαιδικού και ενός αγγειοχειρουργού.

Από το ΕΚΑΒ αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά από έξι ώρες σύμφωνα με φίλους του άτυχου κτηνοτρόφου, ενώ σύμφωνα με την αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Λήμνου, Καίτη Τσούνη, το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε στις 5:40 το απόγευμα και ο ασθενής αναχώρησε από το Νοσοκομείο της Λήμνου για το αεροδρόμιο στις 8:40 το βράδυ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν το ένα του πόδι.

Σύμφωνα με γιατρούς του Νοσοκομείου Λήμνου, η πιο γρήγορη αεροδιακομιδή με το ΕΚΑΒ, το οποίο διαθέτει ένα αεροπλάνο για όλη την Ελλάδα, είναι μέσα σε τρεις ώρες.

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey