Ποντικοί σε Μύρινα και Πλατύ

Κλοπές σε δύο σπίτια

02/01/2013 - 15:33

Διαρρήκτες έδρασαν για ακόμη μια φορά στη Λήμνο, βρίσκοντας την ευκαιρία να μπουν χριστουγεννιάτικα, σε δύο σπίτια στο Ανδρώνι και το Πλατύ.

Διαρρήκτες έδρασαν για ακόμη μια φορά στη Λήμνο, βρίσκοντας την ευκαιρία να μπουν χριστουγεννιάτικα, σε δύο σπίτια στο Ανδρώνι και το Πλατύ.


Η πρώτη διάρρηξη έγινε το βράδυ της Πέμπτης όταν οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν στο σπίτι τους στην περιοχή του Ανδρωνιού και το βρήκαν άνω-κάτω. Οι διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα, που δεν ήταν κλειδωμένη, και μπήκαν στο σπίτι με αποτέλεσμα να κλέψουν διάφορα είδη, τα οποία σύμφωνα με την εκτίμηση του ιδιοκτήτη, ανέρχονται στο ποσό των 5.000 ευρώ.


Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι διαρρήκτες γνώριζαν τις κινήσεις της οικογένειας και όταν απουσίασαν από το σπίτι για λίγες ώρες, βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο σπίτι.
Η δεύτερη διάρρηξη έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο Πλατύ, σε σπίτι που βρίσκεται παράμερα του οικισμού. Οι διαρρήκτες, αφού έσπασαν το τζάμι από το παράθυρο του υπνοδωματίου, αφαίρεσαν, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη, 1.000 ευρώ και δύο ρολόγια.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις ημέρες των γιορτών, τα Χριστούγεννα αλλά και το Πάσχα, έχουν καταγραφεί στη Λήμνο αρκετές διαρρήξεις σπιτιών με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προσανατολίζεται σε ντόπιους, οι οποίοι ενδέχεται να διαπράττουν τις κλοπές καθώς γνωρίζουν τις περιοχές και κυρίως τις κινήσεις των ιδιοκτητών των σπιτιών.

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey