Σύσκεψη για τα έργα στο νοσοκομείο

Επόμενο η ανακαίνιση των παλαιών κτηρίων

27/10/2015 - 23:32

Τεχνική σύσκεψη για τα υπό εκτέλεση έργα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε προχθές, στην οποία συμμετείχαν η περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Βασίλης Μουζάλας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Χριστόφορος Θεοδώρου και στελέχη του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τεχνική σύσκεψη για τα υπό εκτέλεση έργα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε προχθές, στην οποία συμμετείχαν η περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Βασίλης Μουζάλας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Χριστόφορος Θεοδώρου και στελέχη του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, o διευθυντής Κατασκευών Έργων Υποδομών Υγείας των Κτηριακών Υποδομών Α.Ε. Κυριάκος Αλεβίζος και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας που κατασκευάζει το έργο.

Όπως ανακοίνωσε η περιφερειάρχης, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει εξασφαλίσει τη συνέχιση της χρηματοδότησης του έργου από πόρους του νέου Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου της περιόδου 2014 - 2020, προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των παλαιών κτηρίων και να αποδοθούν στην τοπική κοινωνία οι υποδομές του Νοσοκομείου Μυτιλήνης ολοκληρωμένες και λειτουργικές.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα που συμφωνήθηκε, ως το τέλος του έτους θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την επισκευή των παλαιών κτηρίων, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη μεταφορά των τμημάτων που στεγάζονται σ’ αυτά.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις δύο νέες πτέρυγες που έχουν κατασκευαστεί στο πλαίσιο του έργου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 25,2 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey