Στην τελική ευθεία για το ΣΧΟΟΑΠ Καλλονής και για πρόεδρο της ΑΔΕΛ…

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο

19/06/2015 - 17:54

Με μία ειδική πριν την τακτική, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου την ερχόμενη Δευτέρα στις 6.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού συμβουλίου.

Με μία ειδική πριν την τακτική, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου την ερχόμενη Δευτέρα στις 6.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού συμβουλίου.

Μεταξύ των 35 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζει φυσικά η έγκριση της Β2 φάσης του ΣΧΟΟΑΠ (Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης) Καλλονής που παίρνει το δρόμο του προς τα υπουργεία, ενώ έχει ενδιαφέρον και η εισήγηση του δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού για τον δημοτικό σύμβουλο που θα αντικαταστήσει τον πρόσφατα παραιτηθέντα από την προεδρία της ΑΔΕΛ Ιγνάτη Χατζηχρήστου.

Από εκεί και έπειτα στη συνεδρίαση υπάρχουν πολλά διαδικαστικού χαρακτήρα θέματα, αλλά και μία εισήγηση έγκρισης για διενέργεια προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών έτους 2016 για τις ανάγκες του Δήμου Λέσβου.

Και δίκτυα ύδρευσης…
Στη συνεδρίαση έρχεται και η παραλαβή της οριστικής μελέτης και των Τευχών Δημοπράτησης για την αποχέτευση ακαθάρτων που εκπονήθηκε στο πλαίσιο της μελέτης με τίτλο «Μελέτη διαχείρισης υγρών αστικών αποβλήτων- Υδροδότηση και έργα ομβρίων υδάτων στη Νότια Περιοχή Δήμου Μυτιλήνης» αλλά και για τα δίκτυα ύδρευσης και διαχείρισης υγρών αστικών αποβλήτων για τη νότια περιοχή της Μυτιλήνης.

Η ειδική συνεδρίαση που θα προηγηθεί της τακτικής, αφορά στην «Έγκριση Ισολογισμού, οικονομικών αποτελεσμάτων και καταστάσεων, χρήσης 2011 του Δήμου Λέσβου».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey