Συνεργασία για τουρισμό από την Κρήτη

12/10/2012 - 15:18

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την εταιρεία Minoan Air, που συνδέει αεροπορικά την Κρήτη με τη Λέσβο, σχεδίασαν ένα μικρό πλάνο προβολής της Λέσβου στην Κρήτη, που αφορά την περίοδο χαμηλής τουριστικής κίνησης.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την εταιρεία Minoan Air, που συνδέει αεροπορικά την Κρήτη με τη Λέσβο, σχεδίασαν ένα μικρό πλάνο προβολής της Λέσβου στην Κρήτη, που αφορά την περίοδο χαμηλής τουριστικής κίνησης. Στόχος είναι ο συνδυασμός χαμηλών τιμών στους ναύλους με χαμηλές τιμές στα ξενοδοχεία να αυξήσει την κίνηση στη γραμμή και τους επισκέπτες της Λέσβου. Η εταιρεία έχει δρομολογήσει ένα αεροσκάφος 52 θέσεων κάθε Παρασκευή και Δευτέρα, και η τιμή του απλού εισιτηρίου είναι 105 ευρώ.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν, εκτός από την αεροπορική εταιρεία, 12 ξενοδοχειακές μονάδες της Λέσβου που λειτουργούν σε ετήσια βάση και επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων. Στους επισκέπτες από την Κρήτη προσφέρονται τετραήμερα, πενθήμερα και εβδομαδιαία πακέτα για να επισκεφθούν τη Λέσβο εκτός της καλοκαιρινής περιόδου (από 1ης Νοεμβρίου έως 31ης Μαΐου 2012). Προκειμένου να γίνουν γνωστές αυτές οι προσφορές στο ευρύ κοινό, η Περιφερειακή Ενότητα της Λέσβου θα συμμετάσχει σε κοινό stand με τη Minoan Air στο φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», που διοργανώνεται για πρώτη φορά στα Χανιά Κρήτης (19 - 21 Οκτωβρίου 2012).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey