Πολιτιστικό καλοκαίρι στη Θερμή, από την ομάδα «Θέατρο η Ζωή μου»

Οι τελευταίες εκδηλώσεις

04/09/2012 - 16:38

Οι δύο τελευταίες εβδομάδες εκδηλώσεων θα είναι οι επόμενες για την ομάδα «Θέατρο η Ζωή μου». Από αύριο Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 19 του μήνα, θα διοργανώσει στον πολυχώρο «Ιανός» της Λουτρόπολης Θερμής πέντε συνολικά μουσικές και θεατρικές βραδιές.

Ένα μουσικό αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι αύριο Τετάρτη και μια εκδήλωση για τον Αιώνιο Έρωτα την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, με τίτλο «Έρως και Αφροδίτη» και αφηγητές τον Απόστολο Γονιδέλλη, την Ντέσσυ Κομνηνού και το Μιχαήλ Δουκάκη, είναι οι εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας.

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, η ομάδα διοργανώνει στον «Ιανό» μια βραδιά ανεκδότων, με αφηγητή το Μιχάλη Πλειανθίδη, και την Παρασκευή 14 του μήνα γιορτάζει την επιτυχία του πολιτιστικού καλοκαιριού που διοργάνωσε, με παρουσίαση αποσπασμάτων από όλες τις κωμωδίες, τις μουσικές βραδιές, τα αφιερώματα και τα θεατρικά έργα που έπαιξε φέτος.

Το καλοκαίρι κλείνει για την ομάδα όπως ξεκίνησε, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, με μια μείξη από τις σάτιρές της.

Σημειώνεται πως όλες οι εκδηλώσεις γίνονται με ελεύθερη είσοδο και ξεκινούν στις 9 το βράδυ. Παράλληλα, οι εικαστικές εκθέσεις πρόκειται να συνεχιστούν όλο το Σεπτέμβρη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey