Αστυνόμος… Μπες

01/07/2012 - 05:56
Μπορεί η Σάντυ του λιμεναρχείου να έχει γίνει πλέον «διάσημη» για τις επιτυχίες της στον τομέα δίωξης ναρκωτικών, μερίδιο όμως της «φήμης» της διεκδικεί τώρα και η Μπες που απέκτησε πριν από ένα μήνα περίπου η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.
 
Μπορεί η Σάντυ του λιμεναρχείου να έχει γίνει πλέον «διάσημη» για τις επιτυχίες της στον τομέα δίωξης ναρκωτικών, μερίδιο όμως της «φήμης» της διεκδικεί τώρα και η Μπες που απέκτησε πριν από ένα μήνα περίπου η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Πρόκειται για μια σκυλίτσα ράτσας «Μαλινουά», ηλικίας δύο ετών, που μόλις πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της και ήρθε στο νησί για να ενισχύσει τις προσπάθειες στον τομέα δίωξης ναρκωτικών.

Εδώ και δυόμισι χρόνια περίπου η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου δεν είχε σκύλο για να ενισχύσει τις έρευνες για υποθέσεις ναρκωτικών, καθώς ο τελευταίος σκύλος, ο Μπλάκι - πάλι ράτσας «Μαλινουά» -, είχε ακολουθήσει τον εκπαιδευτή του όταν πήρε μετάθεση για τη Χίο. Σε περιπτώσεις που απαιτούνταν η βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, η Αστυνομία «δανειζόταν» τη Σάντυ από το λιμεναρχείο.
Η Μπες δείχνει ορεξάτη για δουλειά και από την πρώτη της αποστολή προχθές, στην εταιρεία ταχυμεταφορών, είχε κιόλας μια επιτυχία με τον εντοπισμό ναρκωτικής ουσίας μέσα σε DVD.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey