Μέρα Νύχτα

01/07/2012 - 05:56
Αν και ο καιρός μάς τα χάλασε, μην το βάζετε κάτω εμείς, θα του πάμε κόντρα! Σαββατοκύριακο άλλωστε, του Σταυρού τη Δευτέρα, κάντε το τριήμερο.
Αν και ο καιρός μάς τα χάλασε, μην το βάζετε κάτω εμείς, θα του πάμε κόντρα! Σαββατοκύριακο άλλωστε, του Σταυρού τη Δευτέρα, κάντε το τριήμερο.

Στην πλατεία της Πέτρας η απόλαυση δίνει τα ρέστα της! Εστιατόριο «Φάρος», με ελληνική, ιταλική και διεθνή κουζίνα, gourmet γεύσεις και περιποιημένα πιάτα, μαγειρεμένα με την αγάπη και το μεράκι της Μάρθας.

Στο αρτοζαχαροπλαστείο «Γραμματάς», στα Πάμφιλα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τούρτες, πάντα φρέσκες. Ικανές να σας βγάλουν ασπροπρόσωπο σε κάθε σας επίσκεψη.

Στην παραλία της Κάγιας, η ταβέρνα ονόματι «Ποσειδώνας» επιβάλλεται για όσους αποζητούν ήσυχο περιβάλλον, σε συνδυασμό με καλομαγειρεμένο φαγητό.

Ζαχαροπλαστείο «Τσαλικής». Στο νέο διαμορφωμένο του χώρο απολαύστε τον καφέ σας. Η θέα θα σας κόψει την ανάσα.

«Posto», στο Μόλυβο, δίπλα στο θερινό κινηματογράφο, με λαχταριστά σάντουιτς, σφολιατοειδή, γλυκά και παγωτά, όλα στη διάθεσή σας. Απολαύστε τον καφέ σας με θέα το μαγευτικό κάστρο του Μολύβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey