Από χθες αναμενόταν να ξεκινήσει η «έξοδος» για τις ημέρες του Πάσχα. Πολλοί προγραμμάτισαν διακοπές εκτός νησιού, όμως οι περισσότεροι επέλεξαν να κινηθούν κατά το Μόλυβο και την Πέτρα, όπου μεγάλα ξενοδοχεία εκεί οργανώνουν πετυχημένα τριήμερα.
Από χθες αναμενόταν να ξεκινήσει η «έξοδος» για τις ημέρες του Πάσχα. Πολλοί προγραμμάτισαν διακοπές εκτός νησιού, όμως οι περισσότεροι επέλεξαν να κινηθούν κατά το Μόλυβο και την Πέτρα, όπου μεγάλα ξενοδοχεία εκεί οργανώνουν πετυχημένα τριήμερα.
Στην Πέτρα το ξενοδοχείο «Κλάρα», της οικογένειας Δρεκόλια, εδώ και χρόνια κρατά τα σκήπτρα με σπιτική μαγειρίτσα το βράδυ της Ανάστασης και αρνάκι στη σούβλα την Κυριακή του Πάσχα.
Το ξενοδοχείο «Πανσέληνος», στο Μόλυβο, είναι άλλη μια αξιόλογη πρόταση για το τριήμερο, με άφθονο φαγητό και όμορφους χώρους διαμονής.
Αν ο δρόμος σας σάς πάει κατά το Ίππειος, στο ζαχαροπλαστείο «Τουλίπα» θα βρείτε σπιτικό παγωτό με φρέσκο γάλα. Εκεί θα βρείτε επίσης μοναδικά γλυκά που ετοιμάζει ο κ. Προκόπης Σαμαράς, κουβαλώντας εμπειρία χρόνων στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.
Το «Μπρίκι», στα Λαδάδικα, οργάνωσε τη Μ. Πέμπτη ένα πετυχημένο live event με jazz και blues.
Ένα all day πάρτυ, με τίτλο «after katsiki party», οργανώνει την Κυριακή του Πάσχα το «Μουσικό καφενείο», στην οδό Μητροπόλεως, με πολλά χάπενινγκ.
Έντεχνο και ελληνικό ροκ θα παίζει την Κυριακή το «Hott Spott», στην προκυμαία.