Δυναμικά στο κυνήγι των μεταγραφών, μπήκε η διοίκηση του Αιολικού, χτυπώντας σε δύο μέτωπα και καταφέρνοντας να φέρει στην ομάδα, δύο ακόμη καλούς ποδοσφαιριστές, που θα την ενισχύσουν στη δύσκολη προσπάθεια για άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ
Δυναμικά στο κυνήγι των μεταγραφών, μπήκε η διοίκηση του Αιολικού, χτυπώντας σε δύο μέτωπα και καταφέρνοντας να φέρει στην ομάδα, δύο ακόμη καλούς ποδοσφαιριστές, που θα την ενισχύσουν στη δύσκολη προσπάθεια για άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Μετά τη λύση συνεργασίας της ομάδας με τον τερματοφύλακα
Αλέξανδρο Καλαϊτζίδη, ήταν άμεση ανάγκη να βρεθεί ο αντικαταστάτης του και έτσι αποκτήθηκε ο
Χρήστος Αθανασόπουλος, ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό σε πολλές ομάδες.
Ο αντικαταστάτης του Καλαϊτζίδη, είναι 29 ετών, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ατρόμητο Ιωαννίνων και κατόπιν πήγε στον Πατραϊκό, όπου παρέμεινε τέσσερις χρονιές. Επόμενος του σταθμός ήταν η Παναχαϊκή, όπου μέτρησε με τη φανέλα της 6 συμμετοχές. Αποχωρώντας, μετακόμισε στην Αναγέννηση Άρτας παίζοντας σε 31 παιχνίδια, για να καταλήξει στην συνέχεια στην Καλλιθέα, όπου και εδώ είχε αρκετές συμμετοχές (35). Επόμενος του σταθμός ήταν η Παναχαϊκή την περίοδο 2010 - 2011, αλλά δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι και έτσι έμεινε ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό .
Η δεύτερη μεταγραφική ενίσχυση για τον Αιολικό, είναι ο αμυντικός
Παναγιώτης Ζώνας με θητεία σε ομάδες της Γ΄ και Β΄ Εθνικής με τελευταία την ομάδα του Θρασύβουλου. Ο Ζώνας είναι γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου του 1984, έχει ύψος 1,86μ. και η θέση του είναι αμυντικός. Το συμβόλαιο που είχε με την αθηναϊκή ομάδα έληξε χθες, οπότε ο Αιολικός του κτύπησε την πόρτα, παίρνοντας τη θετική απάντηση του παίκτη. Ένας λόγος παραπάνω που ο Ζώνας επέλεξε τη Λέσβο, ήταν το γεγονός ότι την περίοδο αυτή υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία με απόσπαση στο νησί μας, οπότε η μετακίνηση του ήταν εύκολη. Με την τέως του ομάδα, το Θρασύβουλο, είχε 29 παρουσίες πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Έχει ακόμη αγωνισθεί στο Λεβαδειακό, στη Λαμία στη Γ΄ Εθνική, ακολούθως στη Δ΄ Εθνική για λογαριασμό της Τερψιθέας και της Α.Ε. Κρανιδίου, στην συνέχεια στον Παναργειακό, στο Βύζαντα στη Γ΄ Εθνική, στον ΠΑΟ Ρουφ στη Δ΄ Εθνική και στον σύλλογο της Φυλής.
Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ υπάρχει η προοπτική αν όλα πάνε καλά, η συνεργασία τους με την ομάδα της Μυτιλήνης να συνεχιστεί.