Νίκες με ανατροπές για Ατρόμητο και Αιγέα, παραπαίει ο Διαγόρας

Πάει… «τρένο» ο Αίγειρος

23/02/2016 - 17:37

Περνώντας και από την Αγιάσο με 0-2 επί του Ολύμπου, ο Αίγειρος διατήρησε το +13 από το δεύτερο Ατρόμητο, ο οποίος πήρε σπουδαία νίκη επί της Γέρας.

Περνώντας και από την Αγιάσο με 0-2 επί του Ολύμπου, ο Αίγειρος διατήρησε το +13 από το δεύτερο Ατρόμητο, ο οποίος πήρε σπουδαία νίκη επί της Γέρας.

Την όποια επαφή με την κορυφή έχασε ωστόσο οριστικά πια ο Διαγόρας, που αναδείχθηκε ισόπαλος και με τον Πολιχνίτο, δείχνοντας ότι σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν…

Εύκολα
Ήσυχο απόγευμα πέρασε στην Αγιάσο ο πρωτοπόρος Αίγειρος, που νίκησε τον Όλυμπο με 2-0, προσθέτοντας τρεις ακόμη βαθμούς στο σακούλι του. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και άνοιξε το σκορ με τον Καπταγιάννη με απευθείας φάουλ, ενώ στη συνέχεια κυριάρχησε ολοκληρωτικά σε ρυθμούς… ρελαντί. Το δεύτερο γκολ από το Μαλακό στην επανάληψη, σφράγισε τη νίκη.

Ανατροπές!
Νίκη με ανατροπή στο σκορ πήρε στην έδρα του ο Ατρόμητος, φτάνοντας στις δύο συνεχόμενες νίκες. Η Αν/ση Γέρας δυσκόλεψε ωστόσο πολύ την ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου, η οποία έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τάκας. Η Γέρα είχε την ευκαιρία να πετύχει και άλλο γκολ μετά από κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησε στην περιοχή των γηπεδούχων, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο Ατρόμητος μεταμορφώθηκε στην συνέχεια, ισορρόπησε το παιχνίδι και μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να γυρίσει το ματς. Ευνοήθηκε από το γεγονός ότι ισοφάρισε στο 56΄ με όμορφο σουτ από το Μαστέλλο και η πίεση του αυτή, τού βγήκε με το γκολ κεφαλιά μετά από κόρνερ και νέα κεφαλιά πάσα που έγινε στον σκόρερ Νταή, για την ολική ανατροπή.
Με τον ίδιο τρόπο επικράτησε και ο Αιγέας του Κεραυνού.

Η ομάδα του Αφάλωνα είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, πέτυχε το γκολ στο 17΄ με κοντινό πλασέ από το Βαρνά και έδειχνε ικανή να πάρει τη νίκη. Στην επανάληψη όμως, το σκηνικό άλλαξε, ο Αιγέας μπήκε φουριόζος και στο 56΄ μετά από λάθος της άμυνας, ο Αζάμπι με όμορφο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Μουντανάρη κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με το νεαρό Χρυσάφη μέσα από την περιοχή. Ο Κεραυνός θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει όμως το δοκάρι σε σουτ από το Δελόλμα, έσωσε τον Αιγέα από την ισοφάριση.

Έφυγε ο Μανούσος, συνεχίζονται οι γκέλες
Βαθμό παραμονής απέσπασε στην Αγία Παρασκευή ο Πολιχνίτος καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με το Διαγόρα και βλέπει ακόμη καλύτερη την συνέχεια. Από την άλλη ο Διαγόρας που δεν είχε στον πάγκο το Γιάννη Μανούσο, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας μετά την ήττα με τον Ερμή, είχε πάλι μέτρια απόδοση με αποτέλεσμα να πετάξει κι άλλους βαθμούς.

Ο Πολιχνίτος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, είχε μεγαλύτερες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καββαδά, όμως το «τρίποντο» θα μπορούσε να κατέληγε και στο Διαγόρα, που είχε τις δικές του καλές στιγμές, με πιο χαρακτηριστική μία με το Φιλιανό. Ο Νικέλλης στο 20΄ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Αράπογλου, έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΠ, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Καλύμνιος από κοντά με πλασέ, ισοφάρισε σε 1-1, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι τέλους.

Ξέσπασε στην επανάληψη
Εύκολα πέρασε ο Αετός από την Προοδευτική, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την εκτός προγράμματος ήττα από τον Πολιχνίτο. Η Προοδευτική όσο οι παίκτες της είχαν δυνάμεις, προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει το γκολ του Παντελή Σπάρταλη στο πρώτο ημίχρονο σε φάση διαρκείας στην εστία του Παυλή, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι όταν σούταρε από καλή θέση ο Κουτσιανίτης.

Ό,τι δεν κατάφερε όμως η ομάδα της Σκάλας Καλλονής, το έπραξε η ομάδα των Λουτρών, που πάλι με σκόρερ τον Σπάρταλη, πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στην συνέχεια τα δίχτυα βρήκαν ο Θεαγένης Διονυσάτος με σουτ και ο Κουκέλλης, διαμορφώνοντας το τελικό 0- 4.

Έκρυψαν τη μπάλα οι μικροί!
Δύο πρόσωπα έδειξε ο Οδυσσέας Ελύτης στην αναμέτρηση του με τον Παλλεσβιακό, κατακτώντας τη νίκη και μάλιστα με το ευρύ 6-2. Οι μικροί του Ελύτη έκαναν δυναμικό ξεκίνημα και πέτυχαν δύο γκολ με τους Κιούρκο και Παπουτσιδέλλη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Παλλεσβιακός, που είναι φανερό πως δεν μπορεί να συνέλθει από τη μοιραία νίκη του επί του Αιγείρου και το μηδενισμό που ακολούθησε, αντέδρασε και όχι μόνο μπήκε στο παιχνίδι με γκολ του Καβαλίκα, αλλά ισοφάρισε κιόλας με τον Κούτσα. Ο Οδυσσέας Ελύτης όμως γύρισε στο ματς, έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έφτασε όχι απλά στη νίκη, αλλά σε μία ολοκληρωτική επικράτηση με άλλα τέσσερα γκολ. Ο Αναιρούσης έκανε το 3-2 και ο Παπουτσιδέλλης με δύο ακόμη τέρματα, ανέβασε το δείκτη στο 5-2. Το έκτο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε από μακρινή απόσταση ο Καγιάτσκα.

Αχιλλέας τεσσάρων αστέρων
Ο Αχιλλέας έκοψε τη φόρα του Ερμή και τον κέρδισε δίκαια με το ευρύ 4-1. Η ομάδα της Πέτρας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και βρέθηκε στο πρώτο ημίχρονο να προηγείται με 4-0 με γκολ από τους Στρατή Σκαρακάκη, Απόστολο Γρούβα, Γιώργο Σκαρακάκη και Πάντα! Ο Ερμής …σουλουπώθηκε όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Γιώργος Βουργουτζής, φθάνοντας στη μείωση με τον Τσαΐρη, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά…

Τρίποντο με εξαιρετική εμφάνιση!
Επιστροφή στις νίκες έκανε ο Αλκιβιάδης και μάλιστα η απόδοση των παικτών του ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική.

Το τρίποντο αυτό δίνει τώρα ακόμη περισσότερες ελπίδες στην ομάδα του Κ. Τρίτους να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη αν και η κατάσταση στις χαμηλές θέσεις είναι περίπλοκη. Μόλις στο 5΄ με αυτογκόλ, ο Ζαφειρίου έδωσε το προβάδισμα στο γηπεδούχο, ενώ πέντε λεπτά μετά, το κακό έγινε… διπλό για την ομάδα της Μόριας, καθώς έχασε το γκολκίπερ Μπλαντή, ο οποίος στην προσπάθεια του να ανακόψει τον Τριανταφυλλόπουλο που μπήκε στην περιοχή, τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και αποβολή στον τερματοφύλακα του Βύρωνα. Ο Κατσούρης με εύστοχο χτύπημα έκανε το 2-0 με το ρυθμό να παραμένει υψηλός και στην επανάληψη. Ο Χατζηβαγιάννης που νωρίτερα είχε και δοκάρι, έκανε στο 70΄ το 3-0 και ο Καραγιάννης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η βαθμολογία
Σε 21 αγώνες
1. Αίγειρος 59 82-17
2. Ατρόμητος 46 48-23
3. Αιγέας 44 50-15
4. Διαγόρας 43 49-23
5. Αετός 37 47-38
6. Οδ. Ελύτης 36 48-36
7. Αν/ση Γέρας 35 44-34
8. Κεραυνός 30 35-32
9. Αχιλλέας 25 48-58
10. Βύρων 25 29-37
11. Α.Ο.Π. 20 18-33
12. Όλυμπος 20 23-37
13. Παλλεσβιακός 19 23-47
14. Αλκιβιάδης 16 31-48
15. Ερμής 15 28-57
16. Προοδευτική 1 15-83
*Προοδευτική και Παλλεσβιακός έχουν μηδενισμό.


Το φιλμ της αγωνιστικής

Αχιλλέας - Ερμής 4-1 (4-0)
Γ. Σκαρακάκης, Στρ. Σκαρακάκης, Απ. Γρούβας, Πάντας (Αχιλλέας)
Τσαΐρης (Ερμής)
Αποβολή: Απ. Γρούβας (Αχιλλέας)

Ατρόμητος - Αν/ση Γέρας 2-1 (0-1)
Μαστέλλος, Νταής(Ατρόμητος)
Τάκας (Γέρα)

Οδ. Ελύτης - Παλλεσβιακός 6-2 (2-0)
Κιούρκος, Παπουτσιδέλλης (3), Αναιρούσης, Καγιάτσκα (Ελύτης)

Προοδευτική - Αετός 0-4 (0-1)
Σπάρταλης (2), Θ. Διονυσάτος, Κουκέλλης
Δοκάρι: Κουτσιανίτης (Προοδευτική)

Όλυμπος - Αίγειρος 0-2 (0-1)
Καπταγιάννης, Μαλακός

Κεραυνός - Αιγέας 1-2 (1-0)
Βαρνάς (Κεραυνός)
Αζάμπι, Χρυσάφης(Αιγέας)
Δοκάρι: Δελόλμας (Κεραυνός)

Αλκιβιάδης -Βύρων 4-0 (2-0)
Ζαφειρίου (αυτογκόλ), Κατσούρης, Χατζηβαγιάννης, Καραγιάννης (Βύρων)
Δοκάρι: Χατζηβαγιάννης (Αλκιβιάδης)

Διαγόρας - Πολιχνίτος 1-1 (1-1)
Καλύμνιος (Διαγόρας), Νικέλλης (ΑΟΠ)
Δοκάρι: Καββαδάς (ΑΟΠ)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey