Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛΚ, έχοντας ακόμα σε ισχύ συμβόλαιο με την ομάδα, πήγε να κάνει… προπόνηση και του απαγορεύτηκε η είσοδος

Στα άκρα Βλάχος-Καλλονή!

03/07/2015 - 15:23

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του προπονητή της Καλλονής Βαγγέλη Βλάχου με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, καθώς την Τετάρτη το απόγευμα, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του πρώην τεχνικού της Καλλονής, του απαγορεύτηκε η είσοδος στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του προπονητή της Καλλονής Βαγγέλη Βλάχου με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, καθώς την Τετάρτη το απόγευμα, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του πρώην τεχνικού της Καλλονής, του απαγορεύτηκε η είσοδος στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η άλλοτε μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, μιλώντας στον «Sport24 radio», ισχυρίστηκε πως κάλεσε μέχρι και την αστυνομία για να μπει στο προπονητικό κέντρο, καθώς τυπικά παραμένει προπονητής της ομάδας, τονίζοντας πως θα εμείνει στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ομάδα και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016, διεκδικώντας τα χρήματα της αποζημίωσής του.

Ο Βαγγέλης Βλάχος υποστήριξε ότι η στάση της ΑΕΛΚ τον «ξεφτιλίζει» ως άνθρωπο και πως για όλες του τις ενέργειες είναι ενήμερη η ομοσπονδία των προπονητών.
 
Επικοινωνιακό πλήγμα
Από την άλλη πλευρά, η Καλλονή κρατά μια σκληρή στάση απέναντι στον πρώην της τεχνικό, που τη βγάζει για μία ακόμη φορά ζημιωμένη επικοινωνιακά, καθώς οι δηλώσεις τού πρώην προπονητή της ομάδας κάνουν το γύρο της Ελλάδας.

Και όσο η Καλλονή εξακολουθεί να μη δίνει λύση, θα δημιουργεί επιπρόσθετα ζητήματα που θα τα βρει μπροστά της, καθώς βγάζει προς τα έξω ενδεχομένως και εσφαλμένα -καθώς μόνο οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές γνωρίζουν πραγματικά τους λόγους του «διαζυγίου» τους- πως δε συμπεριφέρεται με επαγγελματικό τρόπο στους συνεργάτες της.

Συνήθη περιστατικά…
Στον αντίποδα, αντίστοιχες περιπτώσεις λύσεις συμβολαίων και αποζημιώσεων είναι στην ημερήσια διάταξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Δεν είναι πρωτοφανές λοιπόν μία ΠΑΕ να διαπραγματεύεται την πιο… αναίμακτη λύση της συνεργασίας τους. Σε κάθε περίπτωση όμως, όσο το θέμα παραμένει ανοιχτό, θα φθείρει την ομάδα, που καλείται να ξεκινήσει τη νέα χρονιά, με την πλευρά μάλιστα του Βαγγέλη Βλάχου να δείχνει διατεθειμένη να μείνει στο νησί μέχρι να οδηγηθεί η κατάσταση είτε στα δικαστήρια είτε σε μία συμβιβαστική λύση που να τον ικανοποιεί.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Βλάχος είπε στον «Sport24 radio» τα εξής:
Για το τι ακριβώς έχει συμβεί με την Καλλονή: «Έχω ένα συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2016. Το συμβόλαιο είναι εν ισχύ, αφού δεν έχει λυθεί.  Αφού δεν το έχουν λύσει, όφειλα ως επαγγελματίας προπονητής και έπρεπε να βρισκόμουν στην πρώτη επίσημη.

Στις 28, που οι παίκτες ήταν για αιματολογικές, ήμουν στο νησί και έπρεπε βάσει του νόμου να βρίσκομαι κοντά. Χθες ήταν η πρώτη επίσημη. Δεν μου επετράπη η είσοδος. Δύο τρία άτομα δεν με άφηναν να περάσω.

Ο ένας είναι αδερφός του Προκόπη Καρτάλη. Ως όφειλα, επειδή έπρεπε να δώσω το παρών, κάλεσα την αστυνομία, γιατί έπρεπε να κάνω το νόμιμο, γιατί διεκδικώ κάποια χρήματα και έχω αντίγραφο. Είμαι επαγγελματίας, δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν.

Έχω γράψει μία ιστορία έστω και μικρή. Ας δώσουμε μία λύση. Μη με ξεφτιλίζουν. Δεν έφυγα μόνος μου. Μοίρασα στα παιδιά τον ετήσιο  προγραμματισμό. Τέσσερις μέρες πριν φύγουμε για διακοπές, μου είπαν δε θα συνεχίσουμε. Είπα ευχαριστώ πολύ, αλλά υπάρχει ένα συμβόλαιο εν ισχύ και πρέπει να το διευθετήσουμε. Δεν είμαι και ο Μουρίνιο να φύγω έτσι και να βρω εκατό προτάσεις. Είμαι μόνος μου στο νησί.

Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά, κάνω ό,τι είναι βάσει συμβολαίου και κάνω ό,τι μου έχει πει η ομοσπονδία προπονητών».
Για το πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο: «Μας έκανε το τραπέζι μετά το ματς με τον

Ατρόμητο ο κύριος Μιχαλάκης. Δύο εβδομάδες κάναμε προπονήσεις, έκανα τον ετήσιο προγραμματισμό, το μοίρασα σε διοίκηση και παίκτες, σε Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά. Τη Δευτέρα 18 Μαΐου, ο κύριος Καρτάλης με φώναξε στο γραφείο και μου είπε ότι πρέπει να αποχωρήσω για οικονομικούς λόγους και μόνο. Του είπα ότι έπρεπε να μου είχαν κάνει μία κουβέντα. Από τότε μέχρι σήμερα “διαπραγματεύομαι” για το πώς θα λυθεί η σύμβαση.

Δεν μου αρέσει να είμαι εδώ και να με βλέπουν οι παίκτες. Πρέπει να το κάνω. Δεν μου έχει τύχει ξανά. Πρώτη φορά συμβαίνει. Γι’ αυτό βρίσκομαι στο νησί. Κανέναν μας δε συμφέρει αυτό. Μπορεί να είχα βρει ομάδα ή να κάνω και έναν χρόνο να βρω. Θα μπορούσαν να μου το είχαν πει από το Πάσχα και να είχαμε βρει μία λύση. Δεν είμαι ο Μουρίνιο. Είμαι ένας άνθρωπος που εργάζεται και περιμένω να αποζημιωθώ».

 

Δύο «χτυπήματα» μέσα σε μία ημέρα για την Καλλονή



Ανανέωσε με Κεϊτά, πήρε και Ούγκο Ούκα!

Η ζωή βέβαια στην Καλλονή, ανεξάρτητα του τι γίνεται με το Βαγγέλη Βλάχο…, συνεχίζεται κανονικά. Και χθες το απόγευμα η ΠΑΕ ανακοίνωσε δύο χαρμόσυνες ειδήσεις. Καταρχάς, την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πολ Κεϊτά για έναν ακόμη χρόνο αλλά και την απόκτηση του Νιγηριανού στόπερ Ούγκο Ούκα από την Τσουκαρίκι της Σερβίας, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικό βιογραφικό.
Το πλήρες όνομά του είναι Ουγκοτσόκου «Ούγκο» Ούκα (Ugochukwu «Hugo» Ukah).

Ο υψηλόσωμος (1.86) Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου του 1984 στην Πάρμα της Ιταλίας και στην ομώνυμη πόλη έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Στην Ιταλία έχει περάσει επίσης από τις Ρετζιάνα, Τρουεντίνα και Προ Βάστο. Το 2005 βρέθηκε στην Αγγλία για την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, όπου έμεινε για ένα χρόνο.

Το 2007 έκανε ένα πέρασμα και πάλι από την Ιταλία και την Τζιουλιανόβα. Ακολούθησε μία πενταετία (2007-2012) στην Πολωνία και τη Βίτσεφ Λοντζ, όπου σημείωσε 113 συμμετοχές. Από το 2012 έως το 2014 αγωνίστηκε στην ίδια χώρα για την Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν η Τσουκαρίκι, ομάδα της Σερβίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey