Φέρνει μπακ από το επάνω ράφι!

16/06/2015 - 15:38

Ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο πως μετά τις αποχωρήσεις, η εβδομάδα που έρχεται θα ήταν εβδομάδα… αφίξεων για την Καλλονή. Η διοίκηση των Καλλονιατών λοιπόν κάτω από μυστικότητα, φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανακοινώσει από στιγμή σε στιγμή την πρώτη της φετινή μεταγραφή, η οποία, όταν ολοκληρωθεί, αναμφίβολα θα προκαλέσει αίσθηση.

Ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο πως μετά τις αποχωρήσεις, η εβδομάδα που έρχεται θα ήταν εβδομάδα… αφίξεων για την Καλλονή. Η διοίκηση των Καλλονιατών λοιπόν κάτω από μυστικότητα, φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανακοινώσει από στιγμή σε στιγμή την πρώτη της φετινή μεταγραφή, η οποία, όταν ολοκληρωθεί, αναμφίβολα θα προκαλέσει αίσθηση.

Κι αυτό γιατί ο Κριστόφ Κρολ που σύμφωνα με δημοσιεύματα τα έχει βρει σε όλα με την Καλλονή και βρίσκεται μάλιστα από προχθές στη Μυτιλήνη, σε ηλικία 28 ετών έχει βιογραφικό… βαρύ και γεμάτες χρονιές που σίγουρα θα βοηθήσουν σημαντικά τα μετόπισθεν της ΑΕΛΚ.

Από εκεί και έπειτα παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα του προπονητή, με το Θαλή Θεοδωρίδη ωστόσο να κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους για να οδηγήσει ως πρώτος προπονητής την ομάδα στην τρίτη της σεζόν στη Super League.

Ο Κριστόφ Κρολ είναι όπως όλα δείχνουν ο «εκλεκτός» της Καλλονής για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας που έμεινε άδειο από την αποχώρηση του Γιορέντε και από το αδιευκρίνιστο μέλλον του Πιπίνη στην ομάδα.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται από το Σάββατο στη Μυτιλήνη, με τον ατζέντη Νταμιάν Τόμσζικ να ανακοινώνει στο twitter τη συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με την ελληνική ομάδα. Ο Πολωνός αμυντικός έχει περάσει από τις μικρές ομάδες της Ρεάλ (την τρίτη και την Καστίγια), έχει αγωνιστεί με την Νέων της χώρας του, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν το Μόντρεαλ στο MLS.

Περίπτωση… «Κάντζι»;
Από το ίδιο πρωτάθλημα αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλλονή είχε βγάλει πριν από τρία χρόνια «λαβράκι», φέρνοντας τον υψηλόσωμο μεσοεπιθετικό Κάντζι, ο οποίος αν δεν έπαιρνε μεταγραφή στον Λεβαδειακό, ήταν σαφές πως μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην Καλλονή ή να πωλούνταν αργότερα με σημαντικό χρηματικό όφελος για την ομάδα της Λέσβου. Σε κάθε περίπτωση ο Κρολ, είναι ένα ακόμα καλό όνομα που έρχεται για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της Καλλονής, συνεχίζοντας την καλή παράδοση σε αυτή τη θέση που είχε ξεκινήσει με την μεταγραφή πρόσφατα του Ποντάνι.

Φαβορί ο Θαλής!
Από εκεί και έπειτα στην Καλλονή υπάρχει πάντα ανοικτό το θέμα του προπονητή, το οποίο όμως δεν κωλυσιεργεί το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης εξάλλου είναι σίγουρο πως θα έχει καθοριστικό ρόλο στην ομάδα και στη νέα σεζόν και πλέον είναι και το πιο πιθανό να αποτελέσει και τον πρώτο προπονητή της Καλλονής. Βέβαια στην ΑΕΛΚ εξακολουθούν να κοιτάζουν καλές περιπτώσεις προπονητών, αλλά αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είναι πως η διοίκηση θα αποκτήσει προπονητή μόνο εάν προκύψει κάτι το εξαιρετικό.

Με τον Θεοδωρίδη επί του παρόντος να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη τόσο του Προκόπη Καρτάλη όσο και του Νίκου Μιχαλάκη και να αναβαθμίζει αυτόματα και το Δημήτρη Γαβαλά, που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει την Κ20 και τις ακαδημίες της Καλλονής και θα αναλάβει βοηθός του Θεοδωρίδη.

Θέλει Τριποτσέρη
Τα μεταγραφικά όμως συνεχίζουν να «καίνε», καθώς η ΑΕΛΚ καλείται να κινηθεί για την απόκτηση σίγουρα ενός στόπερ, ενός επιτελικού και ενός ακόμη επιθετικού. Για τους στόπερ ακούγεται έντονα το όνομα του Θοδωρή Τριποτσέρη που ολοκλήρωσε τη χρονιά με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ξεκινώντας την με αυτήν του ΟΦΗ.

Ο 30χρονος αμυντικός έχει όλο το «πακέτο» του στόπερ που θέλουν στην Καλλονή να δέσουν μαζί με τους Ανασταστασιάδη, Βαλιό και Αντέτζο και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη και από αυτό το μέτωπο τις επόμενες ημέρες.

Λεόν αντί του «Λεό»;
Φυσικά στην ΑΕΛΚ «κλείνουν το μάτι» και σε κάτι καλό από την ελληνική αγορά για τη θέση του σέντερ φορ, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Πετρόπουλου. Ωστόσο επί του παρόντος και με δεδομένη τη συμφωνία ανανέωσης με τον Χουάνμα, ο επιθετικός μπορεί να… περιμένει, καθώς το ανοιχτό μέτωπο παραμένει στο κέντρο και έχει όνομα: Αυτό του Λεοζίνιο με τον Βραζιλιάνο μέχρι στιγμής να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στο νησί, εξετάζοντας προτάσεις από άλλες ομάδες.

Μία από αυτές είναι η Κυπριακή Ανόρθωση που φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της υπογραφής του, με την Καλλονή να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δείχνουν τον Ντιέγο Λεόν της Νέας Σαλαμίνας που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Κέρκυρα, να καλείται να φορέσει τα παπούτσια του «Λεό» στη νέα χρονιά, που εμφανίζεται επί του παρόντος… «φευγάτος».

Έτσι το σενάριο τον «Λεό» να αντικαταστήσει ένας «Λεόν» έχει αρκετές πιθανότητες αλλά φυσικά και ρίσκο. Καθώς οι δύο παίκτες έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, όμως ο Λεοζίνιο έδεσε στην Καλλονή περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της καριέρας του, παίζοντας στη Λέσβο το καλύτερό του ποδόσφαιρο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey