Ο 31χρονος αμυντικός που αναδείχθηκε μέσα στους 20 κορυφαίους της Super League θα συνεχίσει στην Καλλονή

Ανανέωσε και ο Αναστασιάδης

04/06/2015 - 16:00

Την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ, για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, πέρασε και ο Ανέστης Αναστασιάδης που έδεσε για μία ακόμη χρονιά στη Μυτιλήνη.

Την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ, για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, πέρασε και ο Ανέστης Αναστασιάδης που έδεσε για μία ακόμη χρονιά στη Μυτιλήνη.

Ο έμπειρος αμυντικός, που πρωταγωνίστησε τα τελευταία χρόνια στην παρουσία της ΑΕΛΚ στην Super League, κρίθηκε πως είναι ο ιδανικός για να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της Καλλονής που έγραψε ιστορία στο λεσβιακό ποδόσφαιρο την τελευταία τετραετία, με την Καλλονή που χτίζεται φέτος για να διατηρηθεί στα μεγάλα σαλόνια και ενδεχομένως να κάνει και το κάτι παραπάνω.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, πως ο Αναστασιάδης αναδείχθηκε μέσα στους 20 καλύτερους ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν στη Super League.

Με αυτόν τον τρόπο η Καλλονή εξασφάλισε την «κολώνα» της στην άμυνα και ο Αναστασιάδης που διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του, είναι έτοιμος να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Αναστασιάδης αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια για τη Super League συμπληρώνοντας 2746 λεπτά συμμετοχής.

Ως προς τα υπόλοιπα στατιστικά στοιχεία ο ίδιος αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος με 24 αποκρούσεις και κατέγραψε ακόμη 43 κλεψίματα. Ακόμη αναδείχθηκε πρώτος στις θετικές επεμβάσεις με 162 και σκόραρε μία φορά, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Λένε για… Ελευθερόπουλο
Παράλληλα όμως στην Καλλονή ρίχνουν και κλεφτές ματιές προς το θέμα του προπονητή, με τη φημολογία πως η ομάδα της Λέσβου εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, να επιβεβαιώνει καταρχήν πως ο Βαγγέλης Βλάχος είναι μάλλον απίθανο να συνεχίσει στον Ταρλά.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, κάνουν λόγο για επαφές της Καλλονής με τον άλλοτε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ως προπονητής στη θητεία του πριν από τρία χρόνια στον Πανιώνιο και σήμερα μετρά μέρες στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Αξιοσημείωτο να είναι πως ο «Ελέ» στη θητεία του στον Πανιώνιο, είχε βοηθό τον μέχρι πρότινος προπονητή του Αιολικού, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, αλλά και το ότι δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου όπου εργάζεται σήμερα.

Το αν η φημολογία αυτή δείχνει πως ο Ελευθερόπουλος είναι ο «εκλεκτός» να αναλάβει την Καλλονή το καλοκαίρι, θα αποδειχθεί σύντομα, καθώς είναι δεδομένο πως το θέμα προπονητή πρέπει να κλείσει έγκαιρα για να εξελιχθεί ομαλά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Σε κάθε περίπτωση, πηγές αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Βλάχος είναι «τελειωμένος» από την ΠΑΕ και λογικά πρώτα θα γίνουν οι διαδικασίες αποδέσμευσής του, αφού ακόμη υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ μεταξύ των δύο πλευρών και μετά θα προχωρήσει η αντικατάστασή του.

Ο Ελευθερόπουλος πάντως έχει όλα τα στοιχεία που αναζητά η Καλλονή για τη νέα σεζόν. Έναν προπονητή με σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από την καριέρα του ως τερματοφύλακα, που να είναι νέος και να έχει όρεξη να δουλέψει σε μία φιλόδοξη ομάδα όπως η ΑΕΛΚ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey