Ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛΚ σήμερα περνά από απολογία στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή μαζί με τον Ατρόμητο

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

28/05/2015 - 15:46

Σήμερα το μεσημέρι θα απολογηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εις βάρος της ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, αξιολογώντας ως «ύποπτο» για χειραγώγηση το τελευταίο της παιχνίδι στον Ταρλά με τον Ατρόμητο (1-1).

Σήμερα το μεσημέρι θα απολογηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εις βάρος της ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, αξιολογώντας ως «ύποπτο» για χειραγώγηση το τελευταίο της παιχνίδι στον Ταρλά με τον Ατρόμητο (1-1).

Στην Καλλονή πάντως δεν εκφράζουν ανησυχία για την υπόθεση αυτή και θεωρούν πως σύντομα θα φύγει από πάνω της και αυτό το «σύννεφο» που εντάσσεται στα πολλά της «καταιγίδας» των διώξεων που υφίσταται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έτσι μόλις χθες ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, φιλοδοξώντας σε έναν καλύτερο αριθμό προπώλησης σε σχέση με πέρυσι.

Με βασικό μότο «Με την Καλλονή, με την ομάδα του τόπου σου, για τρίτη χρονιά στη Super League», η Καλλονή ανακοίνωσε χθες την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά, που ορίζονται στα 200 ευρώ το απλό και στα 500 ευρώ της διακεκριμένης θέσης.

Τα προνόμια
Από την Τρίτη 2 Ιουνίου, οι περσινοί κάτοχοι θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ για την ανανέωση των καρτών τους, ενώ από τις 15 Ιουνίου, θα αποκτήσουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας οι νέοι κάτοχοι. Ας σημειωθεί ότι για τους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στη διακεκριμένη θέση, θα ισχύσει έκπτωση 10%, ρίχνοντας την τελική τιμή του στα 450 ευρώ.

Ωστόσο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν και μία σειρά άλλων προνομίων. Όπως 15% Έκπτωση για την αγορά ειδών της ομάδας από το kallonistore.gr, συμμετοχές σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις, προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων σε αγώνες εκτός έδρας και άλλα που θα ανακοινωθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Ανανέωσε ο Καλτσάς
Σε ό,τι αφορά στο μεταγραφικό μέτωπο, ακόμh δεν έχει υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του Χουάνμα που αποτελεί διακαή πόθο της Καλλονής.

Ωστόσο μετά και την ανακοίνωση της αποχώρησης του Στεφάνοβιτς, ήρθε η ανακοίνωση της ανανέωσης της παραμονής του Νίκου Καλτσά, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει το προχθεσινό ρεπορτάζ του «Ε».

Σειρά φαίνεται ότι παίρνει ο Μίνγκας, ενώ από την ομάδα όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει και ο Μαρσέλο που ήδη άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του από τη Μυτιλήνη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey