Ενώ αναζητείται η φόρμουλα για να λυθεί το κλειστό συμβόλαιο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ με τον Βαγγέλη Βλάχο…

Ψάχνει προπονητή, παλεύει για Χουάνμα

26/05/2015 - 16:11

Άλλη μία εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων αναμένεται στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αναμένεται νέο κύμα αποχωρήσεων στα πλαίσια του ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ.

Άλλη μία εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων αναμένεται στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αναμένεται νέο κύμα αποχωρήσεων στα πλαίσια του ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ.

Εν τω μεταξύ ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Καλλονή βρίσκεται ήδη στη διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού για να αντικαταστήσει τον Βαγγέλο Βλάχο, με τον οποίο επήλθε αδιέξοδο, λόγω διαφωνίας στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Ωστόσο Βλάχος και Καλλονή έχουν ακόμα δρόμο να διανύσουν μέχρι να απεμπλακούν μεταξύ τους, καθώς ο έμπειρος τεχνικός έχει υπογράψει από το Πάσχα κλειστό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και για να λυθεί… αναίμακτα, χρειάζεται και οι δύο πλευρές να οπισθοχωρήσουν.

Στον αντίποδα φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση της διοίκησης να ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Καλτσά και Μίνγκα, οι οποίοι ανεξαρτήτου προπονητή, θα βρίσκονται στην Καλλονή και την επόμενη περίοδο.

Πάει καλά του Χουάνμα
Σε καλό δρόμο φαίνεται πως οδεύει και η πιο δύσκολη περίπτωση για την ΑΕΛΚ, στις διαπραγματεύσεις της για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό επιθετικό Χουάνμα. Και από αυτό το μέτωπο, φαίνεται πως τελευταία έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά οι επαφές της Καλλονής τόσο με τον ίδιο τον παίκτη, όσο και με τον Αστέρα Τρίπολης που έχει τα δικαιώματά του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, έχει ξαναγραφεί ότι όσο περνάει ο καιρός και δεν «κλείνει» ο Χουάνμα, τόσο θα δυσκολεύει η περίπτωσή του.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή, παρά το ότι η Καλλονή θα πρέπει να έλθει σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο για να λυθεί η συνεργασία τους, καθώς υπάρχει μεταξύ τους κλειστό συμβόλαιο, έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του διαδόχου.

Η ΑΕΛΚ πάντως δεν πρόκειται να βιαστεί σε αυτό το θέμα, ψάχνοντας την ιδανικότερη περίπτωση που θα συμβάλει καθοριστικά στο «χτίσιμο» μιας νέας επιτυχημένης ομάδας, για τη νέα εποχή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey