Ενώ ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ

Αποχαιρέτισε ο Βλάχος…

22/05/2015 - 17:03

Μετέωρος εξακολουθεί να παραμένει ο Βαγγέλης Βλάχος στην Καλλονή και παρά το ότι η φημολογία εξακολουθεί να τον θέλει εκτός ομάδας για τη νέα σεζόν, εντούτοις από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛΚ δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Μετέωρος εξακολουθεί να παραμένει ο Βαγγέλης Βλάχος στην Καλλονή και παρά το ότι η φημολογία εξακολουθεί να τον θέλει εκτός ομάδας για τη νέα σεζόν, εντούτοις από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛΚ δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο χθες ο πολύπειρος τεχνικός, επρόκειτο να φύγει από το νησί, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ότι οι διαπραγματεύσεις του με την ομάδα κατέληξαν σε «ναυάγιο». Και κάπως έτσι η Καλλονή αναζητά πλέον τον διάδοχο του Βλάχου, που θα αναλάβει εν πολλοίς το χτίσιμο μιας εντελώς καινούργιας ομάδας.

Ο Βαγγέλης Βλάχος χθες πέρασε από την προπόνηση της ομάδας, χωρίς όμως ούτε να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον θέλουν να έχει διαφωνήσει με τη διοίκηση για την επόμενη χρονιά, ούτε όμως και να διαψεύδει. Ωστόσο χθες αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Elysion» αναμενόταν να αποχαιρετίσει τους παίκτες του, αλλά και τους φίλους που απέκτησε εδώ και να φύγει από το νησί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ διαφώνησε σε αρκετά σημεία με τη διοίκηση σε ό,τι αφορούσε την επόμενη μέρα της ομάδας. Η διαφωνία του όμως δείχνει από την άλλη και πως η Καλλονή αναζητά έναν διαφορετικό στυλ τεχνικού από τον Βαγγέλη Βλάχο.

Τέλος και ο Γιορέντε
Το δρόμο του προπονητή του πάντως, θα ακολουθήσει και ο Ραούλ Γιορέντε, καθώς ο Ισπανός αριστερός μπακ αποδεσμεύτηκε από την ομάδα.

Ο Γιορέντε αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο με τη φανέλα της Καλλονής, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις με την Καλλονή, ωστόσο αναζητά κάτι καλύτερο για την αριστερή της πτέρυγα.

Γενικός Αρχηγός ο «Χώρια»!
Στον αντίποδα ο Γιώργος Χωριανόπουλος, ο οποίος «κρέμασε» τα παπούτσια του τη φετινή σεζόν αγωνιζόμενος για τέσσερα χρόνια στην Καλλονή μας, θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας, στη θέση του Μιχάλη Καραβασίλη.

Ο Χωριανόπουλος που αποτελεί μία από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες στην ομάδα της Καλλονής με τεράστια εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα τόνισε στο επίσημο site της ομάδας του: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα αυτή η πρόταση από την ομάδα στην οποία βρίσκομαι τέσσερα χρόνια τώρα.

Με την Καλλονή έζησα πολλές όμορφες στιγμές ως ποδοσφαιριστής και θέλω να πιστεύω πως και από αυτή τη νέα θέση θα ζήσω το ίδιο σημαντικά πράγματα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη και τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να μου δείχνουν και να υποσχεθώ από τη μεριά μου πως θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα για το καλό της ομάδας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey