Χωρίς άγχος για ένα ακόμα παιχνίδι, η Καλλονή αγωνίζεται την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ, με φρέσκες τις μνήμες από το 1-3, έστω και σε φιλικό επίπεδο, του περασμένου καλοκαιριού!

Έχει ξανακερδίσει στην Τούμπα!

28/03/2014 - 22:47

Μετά τον Παναθηναϊκό, έρχεται ο ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει μία δύσκολη τριάδα αγώνων για την Καλλονή, που έχει την πολυτέλεια να αγωνίζεται σε μία από τις πιο δυνατές έδρες του Πρωταθλήματος απαλλαγμένη από το άγχος του αποτελέσματος.

Μετά τον Παναθηναϊκό, έρχεται ο ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει μία δύσκολη τριάδα αγώνων για την Καλλονή, που έχει την πολυτέλεια να αγωνίζεται σε μία από τις πιο δυνατές έδρες του Πρωταθλήματος απαλλαγμένη από το άγχος του αποτελέσματος.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη θα στερηθεί τις υπηρεσίες τού Μαρσέλο, που είναι τιμωρημένος και θα ήθελε μία εμφάνιση στην Τούμπα, ανάλογη εκείνης στην παραμονή της έναρξης του Πρωταθλήματος, όταν και κυριάρχησε με το εντυπωσιακό 1-3 του «δικεφάλου του Βορρά»!

Η αποστολή, βέβαια, μόνο δύσκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει πολλά περιθώρια στραβοπατημάτων στη μάχη του για ένα καλό πλασάρισμα στα play-off της Ευρώπης, μετά την ανέλπιστη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ισοπαλία του με τον Απόλλωνα προχτές στη Ριζούπολη.

Η Καλλονή από τη μεριά της, θέλει μία καλή εμφάνιση, σαφώς καλύτερη εκείνης στη Λεωφόρο, όπου περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με το «Ρουμάνο» ωστόσο να μην έχει δείξει ακόμη τον τρόπο που σκέφτεται να προσεγγίσει το παιχνίδι.

Κι αυτό το σημειώνουμε από το γεγονός ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό, προχώρησε σε ένα... γενναίο ροτέισον, το οποίο ωστόσο θα μπορούσε να εκθέσει την ομάδα του, η οποία δεν είχε ομολογουμένως καλή εμφάνιση.

Ως προς αυτήν την υπόθεση, όμως, πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν θα τεθούν στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού οι Ζος και Αναστασιάδης, που αυτήν τη στιγμή θεωρούνται αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής, που θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα προβληθεί από το «Novasports 2». Στον αντίποδα επανέρχεται ο καθοριστικός Λεοζίνιο, που έλειψε τόσο πολύ στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Περόνε.

Η Καλλονή υπενθυμίζουμε ότι αγωνίζεται χωρίς άγχος για το παιχνίδι, καθώς ακόμα και τα πιο... τρελά αποτελέσματα να συμβούν στη μάχη της ουράς, έχει ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον αδιάφορο Πανθρακικό... Στο παιχνίδι του α΄ γύρου που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη, η Καλλονή είχε ηττηθεί με το βαρύ 2-5.

Κυριακή και τα Τμήματα Υποδομής
Την Κυριακή, όμως, θα αγωνιστούν και τα Τμήματα Υποδομής της Καλλονής. Συγκεκριμένα η Κ-20 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα τού ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 32ης Αγωνιστικής, στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ν. Μεσημβρίας. Η Κ-17 θα αγωνιστεί στο Χριστοφίδειο Γήπεδο Αγιάσου, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στις 11:30.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey