Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού

Δεν άντεξε η Καλλονή στη Λεωφόρο

28/03/2014 - 16:51

Η Καλλονή ήταν αδιάφορη προχτές στη Λεωφόρο και παραταγμένη με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της - όπως και ο αντίπαλός της Παναθηναϊκός -, δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μία αξιοπρεπή ήττα.

Η Καλλονή ήταν αδιάφορη προχτές στη Λεωφόρο και παραταγμένη με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της - όπως και ο αντίπαλός της Παναθηναϊκός -, δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μία αξιοπρεπή ήττα.

Το γεγονός πως δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της, περιορίζοντας έτσι τη ζωηρή επιθετική δραστηριότητα των «πρασίνων», της κόστισε ακριβά, με αποτέλεσμα να εξαναγκαστεί σε παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα και να μετρήσει μόλις δύο αξιοσημείωτα σουτ προς την εστία του Καπίνο, με το Νιαμπούγιου. Το τελικό 3-0, ωστόσο, δε στενοχώρησε και κανέναν, με την ομάδα της Καλλονής να ολοκληρώνει σε τρεις αγωνιστικές της το φετινό της «Γολογοθά», με την ευχή του χρόνου να παρουσιάσει ένα ακόμη πιο δυνατό σύνολο, ώστε με τη βοήθεια και του «Ταρλά» να μπορεί - γιατί όχι - να κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους της και σε τέτοιο επίπεδο αγώνων.

Ο Παναθηναϊκός του Αναστασίου που έδωσε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά, είχε μεγάλο κίνητρο να προσφέρει θέαμα και να διεκδικήσει μία εμφατική νίκη. Από την άλλη, η ΑΕΛΚ του Ματζουράκη που παρουσιάστηκε με εκτεταμένο ροτέισον, δεν μπόρεσε σε καμμία περίπτωση να βρει χημεία μεταξύ της και τα πολλά νέα πρόσωπα βρέθηκαν από πολύ νωρίς σε παθητικό ρόλο να προσπαθούν να ανακόψουν τις συνεχείς επιθέσεις των γηπεδούχων.

Ο Ντίνας μόλις στο 13΄ πήρε την ασίστ του Καρέλη, που προηγουμένως εκμεταλλεύτηκε λάθος του Χωριανόπουλου κλέβοντάς του μπάλα και άνοιξε το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και στη συνέχεια, με την Καλλονή να καταγράφει μία καλή στιγμή μετά το 1-0, όταν ο Νιαμπούγιου είδε σε λάθος θέση τον Καπίνο και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Το 2-0 ήρθε με πανομοιότυπο τρόπο με τη φάση του πρώτου τέρματος, με τον Ντίνα αυτήν τη φορά να κλέβει την μπάλα από το Χωριανόπουλο και να δίνει στον Καρέλη για να τη στείλει με δυνατό σουτ στα δίχτυα.

Το ροτέισον του «Ρουμάνου»
Στην επανάληψη, το μοτίβο του παιχνιδιού δεν άλλαξε, η Καλλονή συνέχισε να αδυνατεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της και μοιραία στο 71΄ ο Σπυρόπουλος με μία σέντρα σουτ και τη βοήθεια της κόντρας της μπάλας στο σώμα του Βαλιού, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στα αξιοσημείωτα για την Καλλονή, η εμφάνιση του Νίκου Γάλα ως βασικού έστω και για 45 λεπτά, του Ναούμ, αλλά και η επιστροφή του Σιλιγαρδάκη. Χρόνο συμμετοχής πήρε ωστόσο και ένας πρώην «πράσινος», ο Φουρλάνος, αλλά και οι Καλτσάς και Νιαμπούγιου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (78΄ Ρισβάνης), Χουχούμης, Μέντες, Ντίνας (66΄ Γιαννιτσάνης), Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Πράνιτς (78΄ Δώνης)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Γαλάς (46΄ Γκαρσία), Φουρλάνος, Καλτσάς (Ναούμ), Φαρία, Νιαμπούγιου (68΄ Σιλιγαρδάκης), Ζακουανί, Βαλιός, Μανούσος

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey