Η Καλλονή υποδέχεται αύριο τον ΟΦΗ, στο πιο καθοριστικό ενδεχομένως παιχνίδι της χρονιάς… Με νίκη καθαρίζει την υπόθεση παραμονής οριστικά!

Τελικός!

21/03/2014 - 21:24

Τα ψέματα, λοιπόν, τελείωσαν! Η Καλλονή την Κυριακή υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πιο καθοριστικό ίσως παιχνίδι της ιστορίας της, στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στη νίκη, που θα της χαρίσει την πολυπόθητη παραμονή στη Super League!

Τα ψέματα, λοιπόν, τελείωσαν! Η Καλλονή την Κυριακή υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πιο καθοριστικό ίσως παιχνίδι της ιστορίας της, στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στη νίκη, που θα της χαρίσει την πολυπόθητη παραμονή στη Super League!

Η δύσκολη εβδομάδα περισυλλογής για τις βαριές ήττες από Βέροια και Πλατανιά πέρασε και η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη καλείται να δώσει τις απαντήσεις της στο γήπεδο, μετατρέποντας σε μακρινή ανάμνηση τα όσα δύσκολα βίωσε το τελευταίο διάστημα!

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας επανήλθε, οι παίκτες αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους για τις κακές τους τελευταίες εμφανίσεις δήλωσαν με κάθε τρόπο την πεποίθησή τους πως θα κερδίσουν την παραμονή τους και ο ΟΦΗ παρουσιάζεται μπροστά τους ως η απόλυτη πρόκληση για να πετύχουν τους στόχους τους!

Ένας ΟΦΗ κουρασμένος από το παιχνίδι του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα με τον Παναθηναϊκό, που θα λέγαμε πως δεν έχει και το μεγαλύτερο δυνατό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αποτελεί τον πλέον κατάλληλο αντίπαλο για τη διψασμένη Καλλονή, που θέλει απλά ένα «τρίποντο» για να κάνει... διακοπές!

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Ματζουράκης δε θα έχει οριστικά το Γιορέντε στη διάθεσή του, που είναι τραυματίας, αλλά από εκεί κι έπειτα έχει μόνο ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον καταρτισμό της 11άδας του.

Οι 20 που ακολουθούν την αποστολή στην Αθήνα, είναι οι Σιδεράκης, Χογκ, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Ζακουανί, Φαρία, Κεϊτά, Φουρλάνος, Γκαρσία, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Νιαμπούγιου, Καζάκης, Σιλιγαρδάκης, Βαλιός, Γάλας.

Διαιτητής της αναμέτρησης, που θα διεξαχθεί στις 17:15 (NS4), είναι ο Δημητρόπουλος του Συνδέσμου Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Τσολάκη και Κουρομπίλια.

Το πρόγραμμα των υποδομών
Εντός και εκτός έδρας είναι οι επόμενες αγωνιστικές για Κ-20 και Κ-17 Καλλονής, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα η Κ-20 θα αναμετρηθεί το Σάββατο μέσα στην Αγιάσο με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 30ής Αγωνιστικής, στις 12:30.

Με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης θα αγωνιστεί η Κ-17 της Καλλονής την Κυριακή 23 Μαρτίου, στις 10:30, στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey