Ο Ανέστης Αναστασιάδης μίλησε στην ιστοσελίδα τής Super League για τη χρονιά της Καλλονής και έστειλε μήνυμα στον κόσμο…

«Τώρα, σας θέλουμε δίπλα μας…»

21/03/2014 - 16:44

Στην επίσημη ιστοσελίδα τής Super League μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Καλλονής Ανέστης Αναστασιάδης, δίνοντας την υπόσχεση παραμονής της ομάδας της Λέσβου στην κατηγορία.

Στην επίσημη ιστοσελίδα τής Super League μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Καλλονής Ανέστης Αναστασιάδης, δίνοντας την υπόσχεση παραμονής της ομάδας της Λέσβου στην κατηγορία.

Ο Αναστασιάδης μίλησε και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα αναφορικά με την ομάδα του και το Πρωτάθλημα εν γένει.

Γενικότερα, σε ό,τι αφορά στην Καλλονή, η προχθεσινή μέρα περιελάμβανε… «βιντεοθεραπεία» και κατασκοπεία του επόμενου αντιπάλου ΟΦΗ, που τον είδαν να αγωνίζεται στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό…

Αγωνίζεστε από την αρχή τής σαιζόν μακριά από τη φυσική σας έδρα. Πόσο κακό - καλό είναι αυτό;
«Η έλλειψη έδρας μόνο άσχημα αποτελέσματα μπορεί να έχει για μια ομάδα. Μια ομάδα δίχως γήπεδο και χωρίς τον κόσμο δίπλα της, υφίσταται πολλαπλές ζημιές, αγωνιστικές και οικονομικές.

Αυτό που ζούμε εμείς οι ποδοσφαιριστές φέτος, είναι πέρα από κάθε λογική, ωστόσο το αποδεχτήκαμε σχετικά νωρίς και προχωρήσαμε.

Αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν είναι δύσκολο. Παίζουμε όλα μας τα παιχνίδια εκτός έδρας και μας λείπει η ώθηση που μπορεί να δώσει ο κόσμος σε ένα παιχνίδι.»

Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα και την επόμενη χρονιά;
«Είναι κάτι που θα το δούμε μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Αυτό που προέχει, είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει το στόχο της, που είναι η παραμονή στην Κατηγορία.»

Τι σημαίνει για σένα η Καλλονή;

«Η Καλλονή είναι ένας οργανωμένος σύλλογος, με έναν πρόεδρο νοικοκύρη, που πετυχαίνει τους στόχους που θέτει για την ομάδα του. Είναι αξιέπαινο αυτό που έχει κάνει η Καλλονή και αυτός ο πρόεδρος σε ένα νησί χωρίς ποδοσφαιρικές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Για μένα είναι μια ομάδα που σίγουρα η παρουσία μου εδώ στιγμάτισε την καριέρα μου, καθώς με αυτή πέτυχα μεγάλες χαρές όπως η άνοδος στη Super League.»

Προέρχεστε από δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα με Βέροια και Πλατανιά. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε σε αυτούς τους δύο αγώνες και η ομάδα σας δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε;
«Όπως είπαμε και στην ανακοίνωση που βγάλαμε οι ποδοσφαιριστές μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτές τις δύο ήττες. Το τι έφταιξε το συζητήσαμε και το συζητάμε μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως μέσα από αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί και θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο στόχο της.»

Τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξει αυτή η εικόνα;
«Σίγουρα να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη στους δύο τελευταίους αγώνες. Δεν είμαστε εμείς αυτό, δεν είναι η Καλλονή αυτό. Θα δουλέψουμε τις μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα για να εμφανιστούμε έτοιμοι και πιστεύω πως θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα.»

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της Καλλονής;
«Στον κόσμο του νησιού, που δεν καταφέραμε να τον έχουμε φέτος δίπλα μας, θέλω να πω ότι μας έλειψε πολύ και αν με το καλό το γήπεδο είναι του χρόνου έτοιμο, θα έχουμε την ευκαιρία να τους έχουμε κοντά μας και να μας στηρίζουν. Στον κόσμο της Αθήνας, όπου παίξαμε και τα περισσότερα παιχνίδια μας φέτος, θα ήθελα να είναι πιο κοντά στην ομάδα. Περιμέναμε περισσότερους Λέσβιους της Αθήνας στο γήπεδο.

Στο σημείο αυτό να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” εκ μέρους όλης της ομάδας στο Σ.Φ. ΑΕΛΚ Αττικής, που στάθηκε από την αρχή κοντά μας και μας ακολούθησε και σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Ο κόσμος της Καλλονής πρέπει να πιστεύει στην ομάδα αυτή.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey