Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Παναγιώτης Βάλεσης Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Παναγιώτης Βάλεσης

Μετριούνται τα ρολόγια;

02/09/2024 - 08:30

Αναγνώστης του «Ε» προχώρησε σε καταγγελία σύμφωνα με την οποία εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί στην ΔΕΥΑΛ με συμβάσεις εργασίας για καταμετρήσεις υδρομετρητών συγκεκριμένων περιοχών βρίσκονται να δουλεύουν πίσω από τον γκισέ,... υποδεικνύοντας για την καταγγελία του αυτή συγκεκριμένες αποφάσεις..  

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Παναγιώτης Βάλεσης σε επικοινωνία που είχαμε, δήλωσε του στο «Ε» ότι η καταγγελία δεν ευσταθεί, ωστόσο ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι το καθεστώς αυτό ισχύει χρόνια. 

Η «πρακτική» αυτή μπορεί να εξυπηρετεί δεδομένης της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και των μηδενικών προσλήψεων στους δήμους με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα ζωής των δημοτών. Πέρα όμως από τις υπαλληλικές διαφορές που αναπτύσσονται, όπως φαίνεται, μέσα στην ΔΕΥΑΛ, το ζητούμενο είναι αν οι καταμετρητές βρίσκονται πίσω από τον γκισέ, ποιος καταμετρά τα υδρόμετρα στις ΔΚ Παμφίλων, Ταξιαρχών, Αγίας Μαρίνας και Λουτρών, που υποτίθεται ότι θα έκαναν συγκεκριμένοι καταμετρητές ;  

Βέβαια σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πούμε ότι η ΔΕΥΑΛ διαθέτει ηλεκτρονική εφαρμογή Δήλωσης Μέτρησης που ενδεχομένως θα μπορούσε να την επικοινωνήσει καλύτερα με τους πολίτες.. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey