Μέρα Νύχτα

19/06/2015 - 17:58

Το «Thalassa» στα Βατερά είναι και πάλι κοντά μας. Ήρθε να στολίσει την πανέμορφη παραλία της περιοχής και να μας υποδεχτεί στον πολυτελή αλλά τόσο προσιτό χώρο του. Ο καφές, το σνακ αλλά και το φαγητό έχουν άλλη γεύση στο «Thalassa» είτε αυτά σερβίρονται στην παραλία είτε στην περιποιημένη και εντυπωσιακή αυλή της επιχείρησης. Κοντά μας από σήμερα και για όσο είναι καλοκαίρι...

«38.000 Γεύσεις» η νέα πρόταση για το σουβλάκι και γενικά για τα προϊόντα ψητοπωλείου που τόσο αγαπάμε. Οτιδήποτε έχει να κάνει με ψητό βρίσκεται σε λίγα λεπτά κοντά σας πεντανόστιμα, πάντα ζεστά και φυσικά σε τιμές άκρως δελεαστικές!

Το «Sugar House» (πρώην «Σπίτι του Γλυκού») για όσους ακόμη δεν το έχουν επισκεφτεί σας προσκαλεί για καφέ, γλυκό ή παγωτό στα τραπεζάκια του έξω στην προκυμαία. Απολαύστε την αγαπημένη σας συνήθεια και αφεθείτε να κοιτάζετε την κίνηση και την θέα του λιμανιού.

Το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών. Αν και μας τα χάλασε λιγάκι ο καιρός, εντούτοις η ζέστη και ο ήλιος επιστρέφουν και μας επιτρέπουν να κάνουμε μια βόλτα μέχρι το Πλωμάρι και συγκεκριμένα στο café-bar «Island» που ανοίγει τις πύλες του για όλους εμάς το Σάββατο και μας περιμένει για άλλη μια καλοκαιρινή σεζόν γεμάτη ρυθμό και ένταση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey