Μέρα Νύχτα

11/02/2015 - 15:52

Αν έχετε σκεφτεί κάτι πιο ζεστό ως περιβάλλον, αλλά και κάτι πιο νόστιμο ως γεύση, από το «Άρωμα Παράδοσης» στην Πηγή, ε, τότε θα πρέπει να το προτείνετε και σε εμάς. Το συγκεκριμένο κατάστημα μας παρέχει όλα αυτά που είναι ικανά να ενθουσιάσουν, αλλά και να χορτάσουν και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες και τους πιο ψαγμένους στην αυθεντική και αληθινή γεύση, και ειδικά την Τσικνοπέμπτη, αλλά και την Κυριακή της Αποκριάς, με τα κρεατικά παραγωγής του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Το «Παράταιρον», στα Λαδάδικα, συνεχίζει την ανοδική και νόστιμη πορεία που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια. Η εναλλαγή των πιάτων του έτσι ώστε να μην κουράζεται ο καταναλωτής, η προσεγμένη εμφάνισή τους, αλλά και η σωστή τιμολογιακή πολιτική του καταστήματος, έχει αναγνωριστεί από τον κόσμο και επιβραβευτεί!

Το ψητοπωλείο «Ο Παράσχος», στην Πλατεία Αλυσίδας, αποτελεί πλέον την καθημερινή μας συνήθεια και απόλαυση στο φαγητό. Τα μαγειρευτά, τα ψητά, αλλά ιδιαίτερα τα ντόπια κοτόπουλα που καθημερινά ψήνονται εκεί, είναι η αιτία που μοσχοβολά η περιοχή. Απολαύστε τις αγαπημένες σας γεύσεις είτε στην ευρύχωρη αίθουσα του καταστήματος είτε στη διεύθυνσή σας μετά από τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία.

Το «Σπίτι του Γλυκού» είναι η επιλογή όσων επιθυμούν τώρα τις γιορτές να προμηθευτούν νοστιμότατα εποχικά γλυκά και όχι μόνο. Δοκιμάστε το choco kebap, το μοναδικό στην πόλη μας, αλλά και το μιλφέιγ σοκολάτας, και θα εκπλαγείτε ευχάριστα όσο και εμείς. Επιλογές, ποιοτικές και οικονομικές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey