Μέρα Νύχτα

10/02/2015 - 16:18

Το «Μουράγιο», στο Ταβάρι Μεσοτόπου, είναι μια επιλογή για το φαγητό σας τόσο για τον καλοκαίρι όσο και για το χειμώνα. Η κουζίνα του, πλούσια σε κρεατικά και ψάρια, είναι καταξιωμένη εδώ και χρόνια και αυτός είναι ο λόγος που πολύς κόσμος επισκέπτεται την περιοχή αποκλειστικά και μόνο για αυτή την ταβέρνα. Συνδυάστε, λοιπόν, την καρναβαλική διάθεση και τις εκδηλώσεις όλης της περιοχής και καταλήξτε για το φαγητό σας στο «Μουράγιο». Σίγουρα θα συμφωνήσετε με όλα όσα αναφέραμε προηγουμένως.

Αν πάλι, ναι μεν έχετε διάθεση για καλό και ποιοτικό φαγητό, αλλά κοντά στο κέντρο της πόλης, η απόλυτη επιλογή σας δεν είναι άλλη από τον «Αντώνη», στο Καγιάνι. Δε θέλει παραπάνω λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί τόσο οι παροχές όσο και η συμπεριφορά του υπευθύνου αλλά και του προσωπικού, είναι από μόνα τους η καλύτερη προβολή του μαγαζιού.

Η ζαχαροπλαστική απαιτεί απόλυτη και πιστή τήρηση των συνταγών, αλλά και πολύ μεγάλη γνώση του αντικειμένου, και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Αν όμως συνδυαστεί με φαντασία και καλλιτεχνική διάθεση, τότε ανάγεται σε επιστήμη, που ομολογουμένως δεν κατέχουν πολλοί. Εμείς όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα εντοπίσαμε στο «Φλοκάκι», το οποίο έχει πλέον ξεφύγει από τη στενή έννοια του όρου «εργαστήρι ζαχαροπλαστικής», μια και ο Γιώργος και ο Λευτέρης δημιουργούν μοναδικά σε γεύση αλλά και μορφή κομψοτεχνήματα για κατανάλωση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey