Μέρα Νύχτα

06/02/2015 - 16:27

Oι Απόκριες ξεκινούν σιγά - σιγά και μαζί με αυτές ελπίζουμε να ξεκινήσει να ανεβαίνει και η διάθεσή μας, που ειδικά φέτος έχει καταρρακωθεί. Τόσο ο καιρός, όσο και η οικονομική κατάσταση, έχουν βάλει το χεράκι τους προς αυτή την κατεύθυνση! Αν, λοιπόν, θέλετε και εσείς να ξορκίσετε το κακό με γλυκό τρόπο, έχουμε να σας προτείνουμε τις δημιουργίες του «Πανταζή». Εννοείται ότι επιλέγετε το κανταΐφι του, δοκιμασμένο και τσεκαρισμένο ότι είναι τέλειο!

Το «Καλντερίμι», στο κέντρο της αγοράς, είναι πάντα έτοιμο να σας καλωσορίσει και να σας κάνει να περάσετε ώρες χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Τα πολλά και άψογα μεζεδάκια που μπορείτε να βρείτε εκεί, είναι ικανά μαζί με το ανάλογο ποτό, αλλά πάντα και με καλή παρέα, να σας ξεμυαλίσουν και να σας κρατήσουν εκεί ατέλειωτες ώρες. Δοκιμάστε τα και θα καταλάβετε το λόγο.

Αν, απ’ την άλλη, έχετε διάθεση να ξεμακρύνετε λιγάκι από το κέντρο, αλλά και πάλι αναζητάτε το προσεγμένο και φυσικά οικονομικό φαγητό, σας προτείνουμε μια βολτίτσα μέχρι την Αχλαδερή και συγκεκριμένα μέχρι το ταβερνάκι του «Νώντα». Τα φρέσκα θαλασσινά αποτελούν το βαρύ πυροβολικό του καταστήματος, κάτι που σημαίνει ότι ο «Νώντας» συνιστά τον παράδεισο των μερακλήδων του ούζου και του καλού μεζέ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey